Edgar EgipteFoto: HELIN LOIK
Inimesed
12. detsember 2018, 15:55

Ennustaja Edgar aitas Grete Kleinil ja Angela Aagil elutähtsaid otsuseid langetada (1)

Möödunud neljapäeval lahkus meie seast Edgar Egipte, keda eestlased teavad kui ennustajameest. Värvika minevikuga härra oli suunanäitajaks paljudele inimestele. Ka Eesti tuntud inimestele on ta jaganud põnevaid ennustusi. Vaata, kui täppi need on läinud.

Kitarrist Angela Aak on mõned aastad tagasi Õhtulehele rääkinud, et Edgariga tekkis tal usaldussuhe. "Olen mitu korda endale ennustada lasknud. Paljud asjad, mida ta ette nägi, läksid täiega täkkesse!" lausus Aak. Angela läks Edgari juurde sõbranna soovitusel ega ole oma otsust kahetsema pidanud. "Mul on hea meel, et me tuttavaks saime, olen tema juures mitu korda käinud. Esimene kord jääb juba aastate taha, viimati käisin aasta või poolteist aastat tagasi. Ta pani mulle kaarte. Mõni asi on täppi läinud, mõni mitte (või pole nad lihtsalt veel juhtunud)," ei välista Angela, et Edgari ennustused võivad veelgi täide minna. Esimest korda läks Angela ennustaja juurde enne oma elu kõige suuremat muutust ja arstidega kohtumist. "Ta ütles mulle juba siis, mis mind ees ootab – haiglad ja korduvad operatsioonid. Ja see on täiesti täppi läinud! Angela tunnistas, et Edgari ennustus andis talle jõudu, julgust ja tõuke, et see elutähtis otsus langetada. "Ja ma ei ole seda kahetsenud," kinnitas muusik.

Angela Aak Foto: Arno Saar

Näitlejatar Grete Klein on tõdenud, et paljugi, mida ennustaja Edgar talle kunagi rääkis, on täppi läinud. "Ta ütles, et mul tuleb meediaga väga tihedalt pistmist. Siis ma polnud aga mitte kuskil veel. Alles kaks aastat hiljem läksin "Reporterisse" ilmatüdrukuks," rääkis Grete 2016. aastal.

Grete Klein Foto: Mari Luud

Edgari juurde läks Grete tädi soovitusel. "Ütleme niimoodi, et läksin mina siis sinna. Ukse peale tuli tema elukaaslane, kes hakkas ilmast rääkima ja küsis, mis ma poliitikast arvan. Mõtlesin, et väga strateegiline käik – mina räägin kõik ära, siis ta läheb tuppa ja räägib kogu jutu Edgarile. Aga siis ta ütles, et mine taha hoovi, Edgar ootab sind," meenutas Grete, kuidas kummaline kohtumine ennustajaga alguse sai.

Aastal 2009 käis Edgar külalisena ka saates "Paar", mida juhtisid Anu Välba ja Marko Reikop. Seal ennustas mees, et Anu sünnitab tulevikus poja - see muidugi ei juhtuvat veel nii pea, kuna tähtede seis olla selline, et muud asjad on tähtsamad. 2013. aasta augustis sündiski Anul poeg Karl. 

Legendaarne ennustaja lahkus meie seast 4. detsembril.