Nicki MinajFoto: Reuters/Scanpix
Inimesed
12. detsember 2018, 09:58

Minaj kaitseb vägistamiskatse ja tapmise eest vangis istunud uut kallimat

Nicky Minaj esitles hiljuti sotsiaalmeedias oma uut kallimat, 40aastast Kenneth Pettyt.  Kuid paljusid fänne šokeerib, et räpistaar käib läbi paraja retsiga, kes on pikki aastaid trellide taga olnud.

TMZ.com paljastab, et Petty on kahel puhul vangis istunud. Esimest korda mõisteti ta trellide taha 1995. aastal vaid 16aastasena. Toona oli Kenneth üritanud vägistada omavanust tüdrukut, ähvardades teda terariistaga. Selle eest tuli tal New Yorgi vanglas ligi neli aastat istuda.

Aastaid pärast vabanemist mõisteti Petty süüdi mehe tapmises. Ta istus kinni seitse aastat ja vabanes alles 2013. aastal. 

Mitmed fännid on Minaji kavalerivalikut karmilt kritiseerinud, kuid seepeale kustutas räppar mitmed kommentaarid. TMZ.comile väitis ta, et Petty oli vägistamiskatse ajal olnud 15 ja tüdruku 16 ning nad olevat toona olnud paarike. Veel on Minaj kuulutanud: irisejad ei ole suutelised tema elu ära rikkuma! Nüüd aga on ilmunud välja Kennethi ekspruut Noelle, kes väidab, et superstaar lõi mehe temalt üle.