Cannibal Corpse (Pat O'Brien paremal). Foto: VIDA PRESS
Inimesed
12. detsember 2018, 09:25

Hevibändi Cannibal Corpse kitarrist ründas politseinikke noaga

USA death metal-bändi Cannibal Corpse kitarrist Pat O'Brien arreteeriti esmaspäeval, süüdistatuna võõrasse majja sissemurdmises ja võimuesindajate ründamises.

Iltalehti teatel oli kõik saanud alguse 53aastase O'Brieni Florida kodus puhkenud tulekahjust. Rokkar põgenes kodust, tormas naabermajja ning tõukas ühe seal viibinud kahest inimesest - naisterahva - pikali. 

Seejärel tormas Pat tagaõue. Politsei saabumisel ei allunud ta korraldustele, vaid sööstis nende poole, nuga peos. Hevimees ohjeldati elektrišokirelvaga ning arreteeriti. 

Samal ajal kustutasid tuletõrjujad O'Brieni kodumaja. Selleks kulus üle tunni. Väidetavalt oli artist kodust põgenenud just pritsumeeste saabumisel. Majast olevat leitud sõjaväestiilis leegiheitjaid. Kohaliku meedia andmeil oli tulekahju põhjustanud lõhkeaineplahvatus ning plahvatused jätkusid veel ka siis, kui tuld kustutati.

O'Brien on juba jõudnud kohtu ees käia, seljas enesetapuvastane vest. Talle määrati 50 000 dollari suurune kautsjon, kuid vabadusse pääsemine sõltub uimastianalüüsi tulemusest. Florida seaduste järgi võib võimuesindaja ründamise eest määrata kuni 30 aasta pikkuse vanglakaristuse. 

Suvel andis Cannibal Corpse menuka kontserdi ka Eestis. Enne muusiku arreteerimist oli saabunud teade, et Cannibal Corpse on üks Slayeri Põhja-Ameerika turnee soojendusbände. Pole teada, kas intsident mõjutab Cannibal Corpse'i esinemisi.