Video: Jörgen Norkroos
Inimesed
11. detsember 2018, 20:00

ÕL VIDEOTEST | Kui hästi tunnevad üksteist šamaan Evald ja tema raamatu kirja pannud Evelin? (5)

Oma trükisooja raamatut  "Kotkasule lend" esitles täna šamaan Evald Piirisild ehk Kotkasulg. Uue raamatu lennule annavad hoogu selle mõlemad autorid, väekas šamaan Evald Piirisild, kelle hingenimi on Kotkasulg, ning kirjanik Evelin Kivimaa.

Õhtuleht pani šamaan Evaldi ja tema raamatu kirja pannud kirjaniku Evelin Kivimaa proovile ning vaatas, kui hästi nad teineteist tunnevad!

Evald Piirisild pälvis tänavu saates “Eesti selgeltnägijate tuleproov 2018” parima selgeltnägija tiitli ja tema uuest raamatust saab lugeda ka selgeltnägijasaate telgitagustest.

„Olen õnnelik, et osalesin selles saates ja sain seal inimesi aidata. Mul oli võimalus näidata, et siin, Eestimaal elab oskus teha valge šamaani tööd,“ sõnab Evald, kelle meelest saatevõit tema elus midagi oluliselt ei muuda. „Ma jään ikka selleks, kes ma olen. Aitan abipalujaid nii palju, kui ma oskan ja saan,“ kinnitab ta.

Kotkasule hingenime andis talle indiaani vend. Selle tähendust mõistis Evald aastaid hiljem, rännates mööda pühasid paiku. “Sulega ju kirjutatakse. Ma pean nägema ja jäädvustama asju, mida igaüks ei näe ega tunne.”

Helges ja mitmekülgses raamatus saab muuhulgas tutvuda valge šamaani tööga, elada kaasa šamaanirännakutele ja retkedele pühadesse paikadesse, õppida kasutama häid loitse ja käepäraseid nõiarohtusid.