Dolly PartonFoto: Reuters/Scanpix
Inimesed
11. detsember 2018, 13:00

Dolly Parton leinab loomepartnerist nooremat venda

61 aasta vanuses on surnud kantrikuninganna Dolly Partoni noorem vend Floyd Parton, kes kirjutas õega kahasse mitmed hitid.

Ajakirja People teatel suri Floyd Parton 6. detsembril. "Renessansiinimesena oli Floyd paljude annete ja mitmekülgsete teadmistega," seisab Atchley matusebüroo veebiküljel avaldatud järelhüüdes. Floyd armastanud liikuda looduses, millest tal olid laialdased teadmised, ning ühtlasi olnud ta vapustavalt hea kokk. 

Dolly Partoni (72) nooremat venda oli õnnistatud ka muusikaandega. Nad kirjutasid kahasse mitmeid hitte, sealhulgas 1991. aasta dueti "Rockin' Years", mida kantritäht esitas koos Ricky Van Sheltoniga, ning 1978. aasta menupala "Nickels and Dimes".

Partonite suure pere pesamuna Rachel (59) rääkis hiljuti ajakirjale People, kuidas ema oli neid ergutanud kodus ja kirikus laulma. "Laulmine oli meie kodus sama loomulik nagu hingamine."

Floydist jääb maha veel neli õde - Willadeene, 78, Stella, 69, Cassie, 67, ja Freida, 61, ning vennad David, 76, Coy Denver, 75, Bobby, 70, and Randy, 64.

Dolly ja Floydi vend Larry suri 1955. aastal vaid neljapäevasena.