Michel LegrandFoto: Promomaterjal
Saund
10. detsember 2018, 17:38

Michel Legrandi kontsert jääb ära (1)

Homme õhtul kell 19 Tallinnas Alexela kontserdimajas toimuma pidanud Michel Legrandi kontsert jääb muusiku ootamatu haigestumise tõttu ära.

86aastane filmimuusika elav legend Michel Legrand, kes loonud muusika kultusfilmile “Cherbourgi vihmavarjud” ja enam kui 200 linateosele ning telesaatele, viidi ööl vastu esmaspäeva kõrge palaviku ja nõrkusega haiglasse, kus arstid diagnoosisid tal kopsupõletiku. Arvestades vanameistri kõrget iga, hindasid tohtrid seisukorra tema tervisele ohtlikuks ning soovitasid vanahärral kümme päeva puhata. Legrandi esindaja sõnul on see 21 aasta jooksul teine kontsert, mis ära jääb. Kolme Oscari, Kuldgloobuse ja viie Grammy auhinnaga pärjatud helilooja, džässpianist ja dirigent pidi Tallinnasse tulema oma maailmaturnee raames, et esitada klaveril oma surematuid meloodiaid.

Ürituse korraldaja Eesti Kontsert teatab, et Piletilevi müügikeskkonnast ostetud e-pileti eest kantakse raha automaatselt tagasi ostja pangaarvele, Piletilevi müügipunktidest ostetud piletid saab tagastada kõikidesse Piletilevi müügipunktidesse ning Piletimaailmast ostetud piletid ostetakse tagasi Eesti Kontserdi kassas.