"Head tüdrukud nii ei tee" vs "Mida mehed tahavad"Foto: ANDRES RAUDJALG
Inimesed
8. detsember 2018, 23:01

PILDID | Head tüdrukud läksid võõra õue peale tüli norima (14)

Keset etendust „Mida mehed tahavad” tormasid lavale konkureerival vestlusõhtul „Head tüdrukud nii et tee” üles astuvad Anu Saagim, Kethi Uibomägi ja Liina Pulges ning haarasid Margus Vaherilt mikrofoni.

„Läksime oma etenduselt Butterfly Lounge`ist koju, kui avastasime, et samas kõrval, Chicago pubis etendus veel käib,” selgitas laulja Kethi Uibomägi toimunut. „Vaatasime läbi akende, et publik on nii mornide nägudega, nagu matustel ja et lähme ning veidi elavdame seda õhkkonda.”

"Head tüdrukud nii ei tee" vs "Mida mehed tahavad" Foto: ANDRES RAUDJALG

“Meie showl on alati spontaansused ja loomingulisus oodatud, seega Anu, Kethi ja Liina üllatus mõjus meile sama toniseerivalt nagu hommikune värske kohv,” kommenteeris üllatust tagantjärele laulja Margus Vaher. Esimesena sissetungist toibunud Vaher andis mikrofoni #aastaemana tuntud stand-up-koomiku Liina Pulgese kätte ning nõudis, et nüüd tuleb koheselt rääkida üks hea nali rajust seksist. "Näha oli, et Vaher tahtis mu liistule tõmmata ja lootis, et minusugusel "korralikul" läheb suu üllatusest vett täis," naerab aasta ema Liina. "Aga võta näpust, lugusid tuli nagu varrukast ja rahvas aplodeeris."  

“Kuna naised jagasid meie showl enda isiklikke lugusid, siis selle maitse oli nagu mitmekihiline šokolaadikook. Anu julgus, Liina mõnus sarkasm ja Kethi üleskutse turvaseksi harrastada on meie showl alati oodatud,” kommenteeris Vaher.

Vaheri sõnul kaasavad nad etendusse alati kuulajaid. “Nii värvikat triot tervitame enda showle edaspidigi avasüli,” ütles Vaher.

Heade tüdrukute produtsent Liina Pulges ei välistanud võimalust, et tulevikus tehakse mõni ettease mõlema vestlusõhtu osalejatega ehk kuuekesi koos. “Lahkusime meeste etenduselt sõpradena ning hea meelega võõrustame mehi ka enda vestlusõhtul.”