MAARJA-LIIS ILUS Tags: Maarja-Liis IlusFoto: Stanislav Moshkov
Inimesed
8. detsember 2018, 10:13

Maarja-Liis Ilus emaks saamisest: „Mul tuli nutt peale, kui laulsin unelaulu!"

„Ma ise arvan, et ma olen üsna samasugune nagu ma olen,” ütles peagi aasta emarolli täitnud Maarja-Liis Ilus saates „Nädalalõpp Kanal 2ga”. „Magada ei saa enam nii palju kui olen armastanud,” tunnistab ta, et on unekott, kuid see ei morjenda teda, sest nüüd on tema elus kõige tähtsam üks pisikene inimene.

Naise sõnul on tema tütar nagu lapsed ikka, aga niisama ta ei nuta. „On nipid, mida emad teavad aga isad ei tea ja siis nad annavad lapsed üle emale,” naljatleb ta.

Lapse saamine on muutunud naise ka kodusemaks. Kui varasemalt oli vabadus käia seal kus hing ihkas ja koerale oli lihtsam hoidjat leida, siis nüüd enam kodust välja ei kutsugi. „Lapsega nüüd loomulikult, et arvestame. Mina ei käigi kuskil. Mõned üksikud esinemised. Pigem kodus rahulikult, siis on hea kindel tunne.”

Kas lauljad ka aga oma lastele unelaulu laulavad? Ilus tunnistab, et laulab küll, kuid alguses tuli tal endale nutt peale. „Mul tuli nutt peale kui laulsin unelaulu, et ongi minu pisike tütreke, aga nüüd on okei,” tunnistab ta, et alguses liigutas see kõik teda ennast väga.

Küsimusele, kas on ka mingi kindel unelaul, vastab lauljatar veidi ebalevalt. „No tegelt on see veidi piinlik, aga toimib, ta jääb magama. See on Õllepruulija,” sõnab ta lõpuks. Just Õllepruulija oli esimene unelaul mida Mikk Saar oma ja Tanja Mihhailova-Saare ühisele lapsele laulis.