Inimesed

Taani kuninganna tuleb president Kaljulaidi kutsel Eestisse (7)

LISA KOMMENTAAR

Marika8. detsember 2018, 03:40
Ürgne org ja Piusa koopad ja põline laas.
Marika8. detsember 2018, 03:38
Milleks seda lagunevat Vabaduse risti üldse elus hoida???Kas lihtsast maakivist ei piisa????Esivanematel oli kombeks käia allikal ja kallistada kaske tamme või pärna,meil olid ja on praegugi omad paigad ja mälestused,kus saame tuge ja lohutust.Kui lapsena lustisin luhal,mina mängisin kaskede all,siis oli mu süda nii ilus ja puhas,kui allikavete kristall.Las jääda meile meie tõeks pidamised ,meie eluallikad ja meie järved ja jõed ja ürgne läte.Meile meeldib metsik loodus ja Maaema,kellelle tänuks saame oma annid ja täname teda selle eest .Kuulge ärgake juba üles surmaunest!!
kihvt7. detsember 2018, 22:11
danske7. detsember 2018, 15:16
..et nüüd hakatakse koos raha pesema?...:)
Urmas Niit7. detsember 2018, 13:46
Kõikide riikide esindajad , kes kunagi on meie maal meie esivanemaid tapnud ja vägistanud tuleks taolistel ajaloolistel päevadel kutsuda eestisse ja anda üle riiklikud aumärgid .Ega meil asjata siiani ei ole Vabaduse väljakul ausammas ristirüütlitele . Ikka selleks ,et eesti rahval ei läheks meelest läbi sajandite nende anastajate tunnusmärk . Ümera lahingu aastapäeval peaks kutsuma Merkeli kes omakorda annak teenetemärgi meie presidendile .
tahan teada7. detsember 2018, 13:46
lillist teismelise memuaage räägib et teine ka usuks
Anu7. detsember 2018, 13:45
"Paariariigid" Läti ja Leedu ei kirjuta rändelepingule alla. Kas nüüd tulevad nendele mõeldud pagulased Eestisse? Vaja ju plaani täita.