Offset ja Cardi B tänavu oktoobris. Foto: AP/Scanpix
Inimesed
6. detsember 2018, 09:40

Cardi B abielu lõhkumises kahtlustatu palub pisarsilmil vabandust

USA räpikuulsus Cardi B teatas äsja fännidele, et tema ja ametivend Offseti abielu on purunenud. Paarikese tütar Kulture on napilt pooleaastane. Ent käivad jutud, et abielu ajas lõhki võõras naine.

Kolmapäeval avaldas Summer Bunni nimeline modell TMZ.comis emotsionaalse video, kus pöördus Cardi B ja tema fännide poole.

Kaunitar tunnistas, et tal on olnud Offsetiga salasuhe, kuid kinnitas, et pole räpparipaari tütre Kulture' sünnist saadik mehega nahistanud. Tirts tuli ilmale juulis.

 
 
 
View this post on Instagram

🌸 | @shotbysham

A post shared by Summer 🐰❄️💙 (@thesummerbunni) on

"Paljud tüdrukud lepiksid olukorraga ja praaliksid, et abielu purunes just nende tõttu," ütles Suvejänkuke, kuid lisas, et tal on häbi. "Ma pole eales tahtnud õnnelikku kodu purustada."

Cardi (26) rääkis fännidele, et tema ja Offseti armastus oli lihtsalt otsa saanud. Kolmandast osapoolest juttu polnud. Summer Bunni tunnistab, et ta pole Cardiga isiklikult rääkinud. "Aga ma olen väga siiras inimene ja minu eesmärk pole tema peret lõhkuda ega tema ja abikaasa vahele kiilu ajada. Mul on väga kahju, et see kõik on juhtunud, ja mul on väga kahju, et ma enda kui noore daami väärtuse üle ei mõelnud. Loodan, et Cardi saab kõigest jagu."

 
 
 
View this post on Instagram

AINT GOING BACK AND FORTH.... (finish the rest)

A post shared by Summer 🐰❄️💙 (@thesummerbunni) on

Sotsiaalmeedias on ilmunud ekraanitõmmised Offseti väidetavatest sõnumitest, kus räppar üritas korraldada grupiseksi koos Summer Bunni ja teise modelliga, kes kannab nime Cuban Doll. Viimane pole skandaalseid sõnumeid kommenteerinud.