Näosaate 7. saade: Ott Lepland parodeerimas Anne Veskit ja Andres Puusepp tausta laulmas. Foto: Martin Ahven
Tele
5. detsember 2018, 13:46

Andres Puusepp näosaates kaasa tegemisest: „Harjutasime Otiga nädalaid, et puujalad kuidagi tantsima saada!”

Raadiohääl ja DJ Andres Puusepp, keda kuuleb Poweri eetris, tegi sel hooajal kaasa ka näosaates ja lausa viiel korral. „Mulle helistas produtsent Triin Luhats ja küsis, kas ma tuleks neile appi, aga kuna ma nii Liisi kui Otti tunnen, Ott on ju mu üks parimaid sõpru, siis loomulikult läksin ja aitasin,”sõnas Puusepp, lisades, et väga palju polnud vaja teda kaubelda. „Kui ma ikka saan aidata, siis aitan!”

Puusepal tuli kehastuda näiteks Danel Pandreks ja Neiokõsõ trummariks Peeter Jõgiojaks. Ühtmoodi humoorikaks peab ta kõiki etteasteid. „Võibolla see Jõgioja tegemine oli selline vahvam ja lõbusam,” sõnas mees naerdes. Tuli tal ju selle etteaste ajal ka peaga trumme lüüa.

Näosaate kuuendas saates tegi Marta Laan Neiokõsõt ja Andres Puusepp kehastas seal trummar Peeter Jõgisood. Foto: Martin Ahven

Kõige raskemaks peab ta üht etteastet Ott Leplandiga, kui Ott esitas Panjabi MC lugu „Mundian To Bach Ke”. „Tegime Otiga seda Panjabi MC tantsuosa. Professionaalsete tantsijatega sünkroonis väga kiiresti tantsu lüüa on minu jaoks väga-väga raske,” sõnab Puusepp. „Villiko (koreograaf Villiko Kruuse - toim.) tegi super tööd! Me Otiga harjutasime nädalaid, et puujalad kuidagi tantsima saada,” naljatleb mees, lisades, et ei tema ega Ott ole mingid suuremad tantsulõvid.

Selle hooaja teises näosaates kehastes Puuseppa üks parimati sõpru, Ott Lepland, Panjabi MC-ks, kus ka raadiohäälel humoorikas roll kanda oli. Foto: Robin Roots

Raadiohäälel tuli ka veidi laulda. „Sellega läks ka nii, et nipet-näpet. Bäkki laulsin nii Liisile kui ka Anne Veski osas. Ma ennast suureks laulumeheks ei pea, aga kui mikker on natuke maas ja õrnalt kaasa laulda, siis see polnud mingi enneolematu asi,” sõnab ta.

Sellist grimmi, nagu saates tehti, pole talle varem tehtud. „Noo Jõgioja grimm oli huvitav. Istusid seal mitu tundi, kaks-kolm tundi, grimmitoolis. Tehakse sind kiilakaks, siis tehakse sarved pähe. See oli nagu täislaks,” muheldab ta, et oleks olnud nagu päris saate osaline.

Puusepa grimm võttis mitu tundi. Esmalt tehti ta kiilakaks ja seejärel sarved pähe. Foto: Martin Ahven

„Naine käis mul kohapeal vaatamas. Eks ta naeris ikka, millised me välja nägime,” räägib ta. „Seal oled teistsugune, kui muidu tavaelus oled. Siis ta ikka igakord üllatus ja naeris,” muheldab ta taas. „Üks hetk vist oli, kus ta ei tundnud mind äragi, kui seda Panjab MC’d tegime,” naerab Puusepp, et kaugelt ei saanud naine arugi, et tegemist on tema mehega.

Finaalis ta küll kaasa ei tee, kuid üks väike roll on tal seal siiski. Mis täpsemalt, ta ei öelnud. Seda näeb juba pühapäeval telekast.