"Hommikusöök staariga" - Gerli Rosenfield-Aavik; Restoran Lucca; Anu Saagim; peakokk Priidik RäisVideo: Tatjana Iljina
Inimesed
5. detsember 2018, 15:03

HOMMIKUSÖÖK STAARIGA | Endisel seltskonnastaaril Gerli Rosenfeldil uus uhke amet, mis viib keele alla (8)

Näitlejanna ja seltskonnastaar Gerli Rosenfeld tegutseb uuel alal - Tabasalu Lucca restorani emandana. Romantiline ja hubane itaaliapärane trattoria on viimasel ajal ohtralt tähelepanu pälvinud ka meedias, täpselt nagu tema perenainegi.  

Tabasalu Lucca restorani uus omanik Gerli Rosenfeld palus sõna isegi "Kuuuurijas", kuna novembri alguses teleekraanile jõudnud saade jäi teda häirima. Saates räägiti nimelt restoraniärimees Mart Tomsonist, kes müüs Tabasalu Lucca Rosenfeldile tänavu kevadel. Naine oli häiritud, sest arvab, et inimesed võivad ekslikult arvata, et ta on kuidagi ka restoraniärimees Tomsoniga seotud.

“Mart Tomson tõepoolest müüs mulle selle restorani. Juriidiliselt öeldes ostsin ära hoonestusõiguse ja omandasin restorani põhivara. Lepingu tegi valmis minu enda jurist Toivo Viilup ja tehingut vahendas Laam kinnisvara,” selgitas südikas naine. 

"Enne seda ma ei tundnud Mart Tomsonit. Minul ei ole temaga isiklikult ühtegi negatiivset kokkupuudet, aga natukene kahju on, et “Kuuuurijas” ilmus mõneti ühepoolne lugu," lisab naine, rõhutades veelkord, et Mart Tomsoniga neil Lucca restoranis mingit seost ei ole. Pikemalt toimunu kohta võid lugeda SIIT!

Tanel Aavik ja Gerli Rosenfeld-Aavik

Gerli ning tema kihlatu, tuntud meediaärimees ja endine Nõmme Kalju juhatuse liige on samuti meedias ohtralt tähelepanu pälvinud. Tanel Aavik ja Gerli Rosenfeld pidasid tänavu septembris maha pulmapeo ning tegus neiu kannab tänaseks perekonnanime Rosenfeld-Aavik.

TV3 SÜNNIPÄEV - Henrik Normann; Kaupo Karelson; Gerli Rosenfeld Foto: MATI HIIS

Gerli on mänginud filmides nagu "Vasaku jala reede", "Klassikokkutulek", "Restart", osalenud mitmetes hoogsates reklaamides ning tegelenud ürituste korraldajana. Tütarlaps töötas varasemalt ka Nõmme Kalju jalgpalliklubi turunduse valdkonnas, sama jalgpalliklubi juhatuse liige oli ka tema tänane abikaasa Tanel Aavik

Gerli ja temast 20 aastat vanem Aavik olid kihlatud juba aastal 2016, kuid pulmad peeti maha alles nüüd. 

Tegus naine räägib homme ÕL veergudel ilmuvas pikemas intervjuus, kuidas temast seltskonnastaarike sai, kuhu ta vahepeal seltskonnameediast kadus ning milline näeb välja tema uus glamuurne elu restoranipidajana ning kahe "lapse", Taneli ja Pärdiku eest hoolitsedes.  

Gerli Rosenfield; Restoran Lucca peakokk Priidik Räis Foto: Stanislav Moshkov

Restorani peakokk Priidik Räis pakkus meile Trattoria Lucca`s suus sulavat kaheksajalga, hõrku carpacciot ning imelist šokolaadi fondant`i.

Restoran Lucca šokolaadi fondant

Restorani ehedalt itaaliapärases toiduvalikus leidub lisaks erinevaid antipasti’sid, värskeid mereande, traditsioonilisi liharoogi, käsitsi valmistatud pastasid ning pizzasid ja muidugi kultuskooki Tiramisu. Restoran toob kõik oma veinid Vana-Maailma tootjatelt ise. Lucca sobib hästi nii perekonna, kui sõpradega koosviibimiseks, ärilõunaks, firmapidudeks ja väga hästi pulmade pidamiseks. Restoran mahutab kuni 150 külalist. 

Restoran Lucca kaheksajalg kooreses kastmes - restoranikülastajate üks lemmikroogadest Foto: Stanislav Moshkov

Näha et restoranis hoolitsetakse ka pisipere heaolu eest. Loodud on võimalused, et vanemad saaksid oma roogasid nautida, sest lastele on olemas mängutuba koos mängumajaga, õues mängukompleks koos liumäe ja kiigega. Lisaks loomulikult ka lastemenüü. 

"Hommikusöök staariga" - Gerli Rosenfield-Aavik; Restoran Lucca; Anu Saagim

Pikka intervjuud vaata ja loe juba homsest lehest!