Demi Moore'i on juba korduvalt Masha ja tema tütre seltsist tabatud. Lapsuke paistab end näitlejanna süles väga koduselt tundvat. Foto: VIDA PRESS
Inimesed
5. detsember 2018, 09:33

KÕMUVÄLJAANNE: Demi Moore'il on armusuhe naisega!

USA kõmuväljaande Radar Online andmeil on kolme täiskasvanud tütre ema Demi Moore leidnud uue armastuse - sedapuhku suguõe kujul. 

Veebiväljaanne kinnitusel semmib 56aastane näitlejanna Serbia päritolu moestilisti Masha Mandzukaga. Paarikest on nähtud Los Angeleses Los Felizi elurajoonis jalutama koos Masha kaheaastase tütrega. Demil paistab tirtsuga imehea klapp olevat ning ta on aidanud Mashal last kantseldada.

Belgradi väljaanded on Hollywoodi superstaari ja serblanna armuloost sahistanud juba eelmise aasta juulist saadik. "Belgrad on linn, kus kõik tunnevad kõiki," ütles kohalik ajakirjanik Aleksandar Markovic Radar Online'ile. "Kõik on nende suhtest kirjutanud." 

Mandzuka, kel on väidetavalt ka viieaastane poeg, on üks osapool Los Angelese moetandemist Anda & Masha, kes lisaks stilistikaga tegelevad ka peakatete valmistamisega. 

Sestsaadik, kui Demi läks 2011. aastal lahku Ashton Kutcherist, pole tema armuelust midagi teada olnud. Näitlejanna oli endast 16 aastat noorema Kutcheriga abielus kaheksa aastat. 1987 - 2000 oli Demi abielus Bruce Willisega, kellega tal on kolm tütart. Näitlejanna noorpõlve jääb abielu muusik Freddy Moore'iga - Demi oli endast 12 aastat vanema lauljaga abielludes vaid 17aastane. Ühist õnne jagus napilt viieks aastaks.