Tomi RahulaFoto: Martin Ahven
Inimesed
5. detsember 2018, 10:56

Raadio 2 rahvas on Tomi Rahula peale pahane, et neid „Eesti laulu“ žüriisse ei võetud. Rahula: „Kindlasti ei olnud see mingisugune avaldus!“ (23)

Raadio 2 rahvas on pahane, et „Eesti laulu“ uus peaprodutsent Tomi Rahula ei kaasanud mitte kedagi nende ridadest „Eesti laulu“ eelžüriisse.

Eesti Ekspress kirjutab, et ERRi ainus popmuusika­kanal on varasematel aastatel mitme esindajaga žürii töös osalenud. Samuti olla Rahula soovinud suurprojekti meediapartnerina kaasata hoopis konkureerivat eraraadiojaama.

Refereeritud artikli tekst Eesti Ekspressis.

Kohe kindlasti ei olnud see mingisugune avaldus ja kahju, kui seda otsitakse," sõnab Rahula, lisades, et Rahvusringhäälingut esindas eelžüriis sel korral kuulatavaima raadiojaama Vikerraadio muusikajuht, kes on varasemalt pikalt töötanud just Raadio 2-s. 

„„Eesti laulul" on ees poolfinaalid ning juba enne eelžürii paika panemist oli plaan R2 kaasata poofinaalide žüriisse, seega kindlasti on R2 ka sel aastal hästi esindatud," selgitab Rahula.

Sel aastal on palju uuendusi ja on võimalik, et muudatused võivad olla harjumatud alates artistidest, kes peavad tegema nädalaga valmis muusikavideod, kuni finaalkontserdi žüriini välja," sõnab ta, et toimuvad arengud ja "iseenesest mõistetavalt" asju ei saa olla, eriti esimesel aastal. 

Erinevad meediapartnerid on Eesti laulule" alati vägagi oodatud ja ei välista tulevikus selle võimaluse kasutamist, aga hetkel pole selline variant laual arutluseks olnud," sõnab ta lõpetuseks.