Foto: Tõnu Trubetsky jun.
Saund
4. detsember 2018, 22:17

VIDEO | The Flowers of the Universe'i lugu, mis "Eesti laulule" ei pääsenud (5)

 Tõnu Trubertsky kultusbänd The Flowers of the Universe üritas uurida, kuidas läheks nende bändi loomingul "Eesti laulu" konkursil. 

"Lugu "Glam Rock Hits" ja video sellele valmisid juba sügisel," rääkis bändi kitarrist Rein T. Rebane. "Avaldamine lükkus aga edasi, kuna otsustasime loo saata vahelduse mõttes kandideerima Eesti Laulu eelvooru. Ilmselgelt "Glam Rock Hits" edasi ei pääsenud ja ega me ausalt öeldes seda ei oodanudki," naeris  Rebane, et pigem oli tegemist katsetamisega.

Hetkel teeb bänd tihedalt proove ja valmistab ette plaadimaterjali. "Tagasi lavalaudadel plaanime olla järgmise aasta esimes pooles," lubab Rein T. Rebane.

Tänaseks on bändis vahetunud ka trummar, Eimel Kaljulaidi asemel taob löökriistu raskema metali scenest tuntud Are Kangus.

Bändi kuuluvad: Tõnu Trubetsky - laul, Rein T. Rebane - kitarrid/laul, Sven Hendrikson - basskitarr, Tatiana Gashimova - viiul.

Loo "Glam Rock Hits" trummid on sisse mänginud Eimel Kaljulaid. Video on produtseerinud Tõnu Trubetsky ja Tõnu Trubetsky jun. Loo on produtseerinud Rein T. Rebane ja Petri Lapintie Soomes, Soundsupreme stuudios.