Foto: PantherMedia/Scanpix
Müstika
5. detsember 2018, 23:03

PÄEVAHOROSKOOP: neljapäev, 6. detsember

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär

21. märts – 19. aprill

Kui oled olnud julge ja teinud oma elus vajalikke korrektiive, hakkavad asjad tasapisi ning kindlalt paremuse suunas minema. Tuleb pingutada ja takistusi ületada.

Sõnn

20. aprill – 20. mai

Rahaliselt soodus hetk neile Sõnnidele, kes teenivad leiba meelelahutuse või loomingulise tööga. Infokanalid on valla ja head pakkumised jõuavad kiiresti sinuni.

 Kaksikud

21. mai – 21. juuni

Oled uudishimulik ja suhtlusaldis, satud kokku inimestega, kes su elu huvitavaks teevad. Võimalik on nii uue armusuhte teke kui võit õnnemängus.

 Vähk

22. juuni – 22. juuli

Tunned vajadust olla kalli inimese kõrval ja teda raskustes toetada, ise samal ajal varju jäädes. Oled omakasupüüdmatu, lähedaste heaolu on sulle olulisem kui enda mugavus.

Lõvi

23. juuli – 22. august

Tähtis on olla niisuguste inimeste hulgas, kellel on sinuga sarnased väärtused või ühised huvialad. Teadmine, et sa ei ole üksi, annab kindlustunde.

Neitsi

23. august – 22. september

Aeg viib kokku inimestega, kes on võtmeisikud su karjääri edendamisel. Sul tuleb nendega aktiivselt kontakte luua. On oht, et mugavusest ja laiskusest lased asjadel omasoodu kulgeda.

Kaalud

23. september – 23. oktoober

Hea aeg selleks, et võtta ette õppe- või lõbureis. Parimal juhul õnnestub uue info kogumine ja enese arendamine sujuvalt tutvuste loomise ja lõbutsemisega ühendada.

Skorpion

24. oktoober – 21. november

Pigem tõsiseks töötegemiseks kui lõbutsemiseks sobiv päev. Sul on võimalik tõestada, et suudad oma unistused ellu viia. Varem ebaõnnestunud asjad võta uuesti ette.

Ambur

22. november – 21. detsember

Sinu edu pandiks on oskus endale erinevateks tegevusteks õigeid partnereid valida. Asjus, mille tegemiseks sul oskusi napib, toetab sind see, kes seisab su kõrval.

Kaljukits

22. detsember – 19. jaanuar

Vajalikuks võib osutada kodu ja perega seotud muudatuste tegemine. Kui sa kindlalt tead, et koduses elus on vaja midagi muuta või parandada, ära lükka seda edasi.

Veevalaja

20. jaanuar – 18. veebruar

Sind valdab tung elu nautida, seltskonnas särada, pidutseda ning flirtimisest rõõmu tunda. Vastassoolistele jääd silma, sul võib tekkida uus püsiv austaja.

Kalad

19. veebruar – 20. märts

Sul jagub loomingulisust, lennukat fantaasiat ja kalduvust unistamisele. See ei ole parim hetk raha- ja äriasjade ajamiseks, ent suurepäraselt õnnestub enese väljendamine loomingu kaudu.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Ambur! Algaval eluaastal tegutsed selle nimel, et oma unistusi ellu viia. Seejuures ei tohi sa olla liig tormakas ega mõtlematu. Kui kõike ainuisikuliselt otsustad, võivad olulised detailid kahe silma vahele jääda. Väga vajalik on heade ja tarkade nõuandjate olemasolu. Usalda neid, kes on ennast sulle aastate jooksul tõestanud, uute inimeste suhtes ei tohi liig sinisilmne olla.