Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
4. detsember 2018, 23:04

PÄEVAHOROSKOOP: kolmapäev, 5. detsember

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär

21. märts – 19. aprill

Võib-olla tunned end isegi pisut ebakindlalt ja kaldud kurvameelsusele. Seltskonnas olemist sa praegu väga ei naudi, eelistad lähedaste sõprade seltsi.

Sõnn

20. aprill – 20. mai

Vajad enda kõrvale inimest, keda saaksid tingimusteta usaldada, kelle eest ei peaks oma tõelist olemust varjama. Tahad, et keegi julgustaks sind hetkedel, mil kõhkled.

Kaksikud

21. mai – 21. juuni

Peaksid praegu tegelema finantsküsimustega, on hea aeg algatamaks pikaajalisi projekte. Ära otsi vabandusi oluliste tehingute edasi lükkamiseks.

Vähk

22. juuni – 22. juuli

Kipud keerukaid ülesandeid edasi lükkama või sootuks teiste kaela veeretama. Eelistaksid pigem lõbutseda ja pidutseda kui tõsiste asjadega tegeleda.

 Lõvi

23. juuli – 22. august

Vajad romantikat kui õhku, seetõttu kipud pilvedes hõljuma. Kui kedagi armastad, märkad tema juures vaid positiivseid omadusi ja võimendad neid, halva jätad tagaplaanile.

Neitsi

23. august – 22. september

Kohati veab eneseusaldus alt, pabistad liiga palju ja nii lased mööda õige hetke tegutsemiseks. Mõtle positiivselt, julgusta ennast.

Kaalud

23. september – 23. oktoober

Ole rahaasjades eriti hoolikas, enne tegutsemist mõtled kõik üheksa korda läbi. Hoidu rutakast tegutsemisest, oota kannatlikult õiget hetke.

Skorpion

24. oktoober – 21. november

Puutud taas kokku samade probleemidega, millega ka umbes kuu aja eest silmitsi seisid. Ehkki ka praegu ei pruugi olla kerge, on varasemaga võrreldes eeliseid – oled nüüd teadlikum.

Ambur

22. november – 21. detsember

Päikese ja Neptuuni kvadraadi mõjul ei pruugi sa olukordi realistlikult hinnata. Ole äris ja asjaajamises ettevaatlik, on võimalikud kokkupuuted inimestega, kes tahavad sind ära kasutada.

Kaljukits

22. detsember – 19. jaanuar

Märkad enese ümber ilu ja toredaid inimesi. Sul on tahtmine suhelda, eelistad aga vestlemist lihtsatel ja positiivsetel teemadel, probleemidesse süvenemist üritad vältida.

Veevalaja

20. jaanuar – 18. veebruar

Enne, kui kellelegi oma mõtetest või seiklustest pajatama hakkad, tuleb põhjalikult mõelda. Kergekäeliselt lendu lastud info võib haiget teha kellelegi teisele ja haavata sind ennastki.

Kalad

19. veebruar – 20. märts

Sobiv periood heategevuseks või sotsiaaltööks, kellegi eest hoolitsemiseks. Samas aga ei tohi sa lasta kellelegi, kes tegelikult abi ei vajagi, oma heatahtlikkust ära kasutada.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Ambur! Algaval eluaastal on tegutsemistahet küllaga. Pikalt planeerida sa ei malda, tahad kõike kiiresti saada ja oled nõud selle nimel jõu kokku võtma. Kipud kergesti solvuma, kui sulle vastu vaieldakse või sind kritiseeritakse. Küllaltki raske on lähedaste, eriti vanema põlvkonna sugulastega hästi läbi saada. Proovi nendega mitte teravaks minna.