Margna ja Jõekalda Foto: Teet Malsroos
Tele
4. detsember 2018, 19:48

Kahjumis telekanal lõpetas Teet Margna saated, sest teletäht teenis liiga hästi? (23)

Teleprodutsent Teet Margna firmade bilansis on kaks miljonit eurot jaotamata kasumit, Kanal 2 teenis kasumit viimati 2011. aastal. Eesti Ekspress kirjutab, et just see oli põhjus, miks nende teed eelmisel nädalal lahku läksid.

Margna ise telekanali peale solvunud ei ole ja peab täiesti mõistetavaks, miks Kanal 2 omanikfirma Eesti Meedia televisiooni efektiivsemaks muuta tahab.

Margna jäi oma tulevikuplaanide osas kidakeelseks, kuid lubas, et televisioonist ta ära ei kao.

Refereeritud artikli täistekst Eesti Ekspressis.

Kanal 2 on meedias välja öelnud, et Teet Margna produktsioonifirma tehtavad saated "Kuldvillak" ning "Nädalalõpp Kanal 2ga" kaovad eetrist ning vähemasti tuleval kevadhooajal neid eetris ei ole. Eesti Meedia telejaamade juhi Rait Killandi sõnul ei kao aga saated aga mitte kuhugi.

"See arvamus, et midagi kaob kuskilt ei ole nagu päris korrektne, ükski asi ei kao kunagi lõplikult ära, neid võidakse pausile panna. Iga kanal teeb seda sama asja," ütles Killandi möödunud nädalal Õhtulehele.

Killandi sõnul otsitakse saadetele "Kuldvillakule" ja "Nädalalõpp Kanal 2ga" sobivaid aegu ja kohti. Hiljem kinnitas Killandi aga, et võimalust, et saated kevadhooajal eetris on, ei ole.