Charlie Cox kehastas sarjas pimedat advokaati Matt Murdockit, kes öistel tundidel Daredevilina tänavatele patrullima läks.Foto: Outnow.ch
Film
4. detsember 2018, 12:37

USKUMATU! Netflixi „Daredevil“ saab hundipassi, otsus üllatas tegijaidki

Aeglaselt, ent sihikindlalt on järjest tühistatud erinevate Marvelile kuuluvate tegelaste seriaalid, mis seni Netflixis on jooksnud. Ilma kindla tulevikuta ekslevad ringi „Iron Fist“, „Luke Cage“ ning nüüd ka seni vankumatuna tunduv „Daredevil“.

Kuigi paljud teised Marveli sarjad tühistati, tuli otsus „Daredevil“ peale kolmanda hooaja lõppemist igavesele puhkusele saata kõikidele üllatusena, kirjutab io9. Uudis mõjus ootamatult nii näitlejatele, Marveli ninameestele kui ka kirjutajatele, kes olid juba neljanda hooaja kondikava valmis teinud.

Tamara Becher-Wilkinson, üks sarja stsenaristidest usub, et sellega tõmmatakse kriips peale ka Marveli Netflixi universumile ning seda koondavale „The Defenders“ sarjale. Viimase puhul oli tegemist erinevatest sarjadest pärit superkangelaste grupiga, kes ühise eesmärgi nimel jõud ühendasid. Rühmitusse kuulusid nii Daredevil, Iron Fist ja Luke Cage, kui ka (hetkel veel) ametlikult mittetühistatud sarja omav Jessica Jones.

Ülima tõenäosusega on erinevate Marveli sarjade hülgamise põhjuseks Disney otsus järgmise aastanumbri sees avaldada enda filmide ja sarjade voogedastusplatvorm Disney+, kuhu jõuavad mitmed seriaalid varasemalt filmiuniversumis üles astunud tegelastest, nagu Loki ning Must Lesk.