Joan (paremal) ja Jackie 2015. aasta veebruaris Vanity Fairi Oscari-peol. Seitse kuud hiljem suri Jackie IV staadiumi rinnavähki. Foto: Reuters/Scanpix
Inimesed
3. detsember 2018, 16:05

Joan Collins usub, et tema õde sündis uuesti KÄRBSENA!

Arvukate bestsellerite autorina tuntud Jackie Collins suri 2015. aastal rinnavähki, millega ta oli maadelnud seitse aastat, kuid millest ta oma vanemale õele Joanile teatas alles kaks nädalat enne surma.

"Dünastia" legend Joan Collins (85) väljendas värskes The Observeri intervjuus kahtlust, et noorem õde on kärbsena tagasi tulnud.

"Mul on üks väike kärbes, kes tuleb kogu aeg minu juurde. See on väga veider. Ma arvan, et ta võib olla mu õde. Ma tean, et see kõlab veidralt, ja ma ei tea, kas uskuda hauatagusesse ellu või ei. Kõigun kahevahel, aga veider on see, et kuhu ma ka ei läheks, tuleb vähemalt kaks-kolm korda nädalas - olgu ma siis Prantsusmaal, Londonis, siin - see väike kärbes."

Briti näitlejanna kinnitab, et oli õega väga lähedastes suhetes. "Eks meil nagu kõigil õdedel ole omad probleemid, mida ajakirjandus armastas liialdada. Aga Jackie oli minu jaoks aastaid kõige lähedasem inimene ning kuna ma olin vanem õde, siis ta mõnes mõttes jumaldas mind."

Joan on tänulik, et Jackie talle oma raskest haigusest ei pihtinud. "Tänu jumalale! Tähendab, kahju, et ta ei rääkinud. Aga ta ei tahtnud haletsemist."