Tele

"Kuuuurija" paljastas: Erkki Raasuke peab eestimaalasi madalalaubalisteks idaeurooplasteks (25)

LISA KOMMENTAAR

kodanik17. juuni 2019, 22:31
Miks peab tarku ja võimekaid inimesi mõnitama, parem tunneme uhkust nenede üle ja las nad jäävad teistele eeskujuks, tippus on alati kõhe ja üksi, kuid arvestada nende töö vastutust ja püsivust, mitte alla anda ja nad omavad teadmisi mis on kulda väärt ja kindlasti pole see kergelt tulnud.
töötaja11. jaanuar 2019, 11:23
Kahjuks on meie riigis süsteem ja riik eraldi.Süsteemi käes on raha ja võim . Riik täidab eestlaste rahaga süsteemi korraldusi.Ametisse valitakse ikka süsteemile lojaalsed jobud ,mitte aga ala tundvad spetsialistid.Süsteem ütleb hopp .. ja riik küsib kui kõrgele.
4. detsember 2018, 18:08
sinusuguseis sotse ikka !
No4. detsember 2018, 18:08
Londoni lust ei paistnud silma mitte ainult kodu eestlaste mõnitamise-ga. Veel silmatorkavam oli kirjavi-gade rohkus. Ja ega nüüdki pole preili eriti edasi jõudnud. Ühes viimases fb postituses on pealkirjas 2 üleliigset koma. Kui nüüd keegi protestima hakkab, et miks "preili", siis on see kahjuks täpne perekonnaseisu määratlus. Abielust ja nüüd ka lahutusest panustamine on üks Lusti suuremaid valesid. Miks ei esitanud ta Kroonika advokaa-dile abielutunnis-tust ja võttis Kroonikale ära võimaluse oma au kohtus kaitsta?
Ohjah4. detsember 2018, 15:51
Kes vähegi Londoni Lusti blogi mäletavad, peavad nentima- pada sõimab katelt. Lust seal suurt muud ei teinudki kui ülbitses ja mõnitas eestlasi. Seejuures polnud ta erinevalt Raasukesest siis elus midagi saavutanud.sisuliselt oli ta kelm, kes pettis oma blufilugudega kroonikale raha välja.
Tõnu4. detsember 2018, 14:53
"kadakarootslus", Veskimäe intervjuus vist ütles selle tabava termini. Me ju võime rääkida vabalt "kadakaeuroliitlusest", kus kontrollimatult koogutatakase eurodirektiivide ja euroraha nimel. Võime rääkida "kadakaerakondlusest". Kasvõi keskerakondlasest Lengist." Meedia keskpunkt " saates toob esile ränderaamistiku leppe eestit kahjustavaid punkte. Aga samas hääletab riigikogus leppe poolt. Sest seda on erakonna valistuses püsimiseks vaja.
t4. detsember 2018, 14:50
tahaks rääkida raasukesega nagu mees mehega.ega ta pükksi lase.
Tõnu4. detsember 2018, 14:45
See 1 miljon talle ilmselt vaikimistasu. Olen ise ka töötanud aasta süsteemis, kus alt üles hirerarhias oli alumisel positsioonil oleva töötajal käpad ülaeval sitsimispositsioonis. Tõsi küll seda nõuka ajal. Aga vahet pole, mis süsteem valitseb. Ülemus määrab süsteemi olemuse.
lemps4. detsember 2018, 14:40
Juba aastaid tagasi imestasin, et kui kuskil midagi lahti oli või kinni pandi, oli alati sm. Raasuke platsis. Nii nagu omal ajal partei sekretärid, kes alati saadeti niisugustesse kohtadesse. Nii väga tahaks teada, kes olid need inimesed, kes Raasukese pärast nii muretsesid.
aga juhid peavadki eestlasi madalalaubalisteks4. detsember 2018, 13:56
Seda näitavad juba palgalised kommentaatorid oma labaste kommentaaridega. Arvatakse, et labatsemise ja nilbitsemisega saab eestlaste arvamust muuta. Peavool oma palgaliste valikuga näitab juba, mida eestlastest arvab.
tekstis oli, et nemad peavad Eestlasi, mittte et Erki Raasuke peaks4. detsember 2018, 12:28
miks4. detsember 2018, 11:16
ma ei imesta? riigi raha läheb rootsi, kas "estonia" laeva katteks, rootlased on olnud eestlastele reeturid, miks nendega üldse äri tehakse, ega reetur ei parane, reetur jääb reeturiks
Lugeja4. detsember 2018, 10:49
Raasuke oli nö. kupja rollis. Muud midagi.
inimene4. detsember 2018, 10:34
täitsa uskumatu ikka millised juhid meil on aga Eesti Vabariigile sobib väga hästi, tundub nii valitsus arvab et juhib riiki aga tegelikut ei juhi
maX4. detsember 2018, 10:28
Psühhopaadile kaasa tunda suudab vist küll ainult teine samasugune.
????????4. detsember 2018, 10:17
Kas see raasuke kuskillt trepist alla ei lenda ???
tt4. detsember 2018, 10:13
See oli ikka nii halb saade et häbi hakkas. Draamat üritati laua pastakast välja imeda. "Skandaalsete" lausete ülesehitused olid juba sellised mis andsid mõista et tegemist on kontekstist väljarebitud lausetega. Ning kuidas saab Raasukese raske lapsepõlve loosse toomine olla miskit muud kui isiklik rünnak? Ei ole suur Raasukese fänn, kuid see lugu näitas teda pigem kompetentse juhina ning pani kaasa tundma talle. Vägagi mugavalt oli sissepõimitud fakt et Hannes Veskimäe tuleb varsti välja raamatuga samal teemal, mis paneb mind arvama et tegemist oligi vaid raamatumüügi toetuse aktsioon.
V4. detsember 2018, 09:53
Neid sõnu nagu raha ,pank, sändvits- see viimane ümbertõlgituna lingvistikas-sõõn viirust. Ja mida rohkem neid sõnu meid sinnitakse korrutama, seda suuremasse sõluvusse satume. 2007 a. krahh, noored enamuseses olid sunnitud lakuma kodumaalt. Kes puhus mulli suureks ja kes tagajärgede eest vastutab? Kas uutmoodi mõtlema ja selles väljapääsemiseks inimkonnal pole soovi? Hirm on meisse igal tasandil suurimaks sõbraks , kuulekas saab edutatud ja hästi tasustatud. See kes kurja ei soovi teistele -kannatab. Vabaduse saavutasime, pimeduse orjusest on vaja valguse poole leida väljapääs.
to Ennustaja.4. detsember 2018, 08:49
Seda kutsutaksegi tänapäeval "rafineeritud maffia". Vanasti laskis maffia püssist, nüüd rahakotiga.
Peeter.4. detsember 2018, 07:10
Ega Raasuke ainuke ole,suurem osa meie eliidist ei pea reatöötajat inimeseks,ainult raha on tähtis ! Kuidas Rakveres pr.Mere mõnede tuhandete eest kuus töölisi peedistas aga nüüd emafirmas anti juhile kinga ja premeeriti miljoniga.
mhh4. detsember 2018, 06:39
Kui ülemused hooliksesid töötajate eest siis töötaja hoolitseks firma heaolu eest. Õnnelik töötaja teeb ka head tööd.
4. detsember 2018, 00:32
Hästi ütles veskimäe,3. detsember 2018, 23:32
nagu see välismaapanga peremeeste holop raasuke koorib matsirahvast ja kohalikud seadused teda ei koti, nii käib asi riigi tasemel, kus võimul olevatele liberaalidele on tähtsamad brüsseli peremeeste käsud, kui raha ja riigi tulevik.
saabunud on unelmate aeg 3. detsember 2018, 23:04
Õnneks ei koori praegu ükski võõramaine pank eestlasi. On Eesti Pank, keda usaldame, ja kus oma hoiuseid hoiame. Olen õnnelik.
Üldine tase riigis3. detsember 2018, 23:04
Midagi üllatavat ju välja ei tulnud - nii need asjad siin riigis ju koguaeg ongi olnud.