Ozzy Osbourne Foto: Reuters/Scanpix
Inimesed
3. detsember 2018, 10:53

Ozzy Osbourne 70! Maniküür oleks juubilari äärepealt tapnud (1)

Elupõletaja Ozzy Osbourne'il täitub täna 70 eluaastat. Rokkar on paljastanud, et teda oleks hiljuti hauda viinud mitte elupõline pummeldamine, vaid süütu maniküür. 

Osbourne pidi novembris rea Põhja-Ameerika kontserte ära jätma, sest tema paremas käes oli võimust võtnud ohtlik põletik. Ozzyle tehti lõikus ning ta kurtis hiljem, et ei saa endal tagumikkugi pühkida. "Vabatahtlikke selleks tööks eriti polnud!" Ent selgub, et asi oli päris hull. 

Black Sabbathi rokkar rääkis ajakirjale Rolling Stone, et ühel õhtul pärast Salt Lake City šõud oli tal probleeme pöidlasõrmuse tagasipanekuga. Hommikul ärgates märkas Ozzy oma õuduseks, et pöial oli hiiglaslikuks paistetanud. 

Ozzy Osbourne Foto: AP/Scanpix

Abikaasa Sharon viis oma mehe kärmesti haiglasse. Ozzy aga ei mõistnud olukorra tõsidust enne, kui arstid diagnoosisid tal eluohtliku stafülokokinakkuse. Õigupoolest oli neid käes lausa kolm. "Arst ütles: "Te vist ei mõista, härra Osbourne, teil on väga tõsine probleem,"" meenutas Ozzy, kes vajas kolme põletikukolde eemaldamiseks erakorralist lõikust.

"Asi polnud mädas, vaid mädajärgses staadiumis, kus see verre läheb ja organismi levib ja sulle otsa peale teeb," kirjeldas Ozzy. 

Tuimastusele vaatamata olnud operatsioon põrgupiin. "Ja mis kõige veidram: ma sain selle värgi maniküürist!" usub Ozzy.