Lenna KuurmaaFoto: Promo
Inimesed
3. detsember 2018, 10:31

Lenna Kuurmaal ilmus kauaoodatud kolmas stuudioalbum!

Täna andis plaadifirma Sony Music leibel Made In Baltics välja  lauljatar Lenna kolmanda stuudioalbumi pealkirjaga “3X”. Albumi produtsendiks on Raul Ojamaa, kes tänavu jaanuaris võidutses Eesti Muusikaauhindade jagamisel ansambli Miljardid ridades ning viis koju ka “Aasta albumi” auhinna. Plaati saab tellida www.311.ee veebipoest ning see on müügil ka kõigis hästivarustatud kauplustes ja kättesaadav kõikides digikanalites.   “3X” on Lenna kolmas stuudioalbum, mis sündis koostöös produtsent Raul Ojamaaga. Lenna jaoks on albumi sünd olnud suure sisemise arenguga protsess ning kuigi nad Rauliga eelnevalt tuttavad ei olnud, sujus koostöö suurepäraselt, sest loominguliselt oldi ühel lainel.
 

“Kindlasti ei proovinud me varasemat Lennat lõhkuda. Minu jaoks on albumil lugusid, mis viitavad ka tema eelmistele albumitele ja helipildile. Tegime uut asja, aga salaja viskasime kulpi ka Eplikule ja Rauale,” sõnab Ojamaa.
 
Lenna lõi autorina kaasa kõikide lugude juures ning peab igaüht neist enda jaoks omamoodi armsaks. “See on kindlasti minu jaoks kõige isiklikum album,” sõnab lauljatar. Raul toob hetkelemmikuna esile pala pealkirjaga “Sõnad”. “Jõulud on tulekul ning see lugu oma lihtsuses teeb kindlasti südame kamina ees istudes veel grammi võrra soojemaks. Selles on midagi, mis praeguse aastaajaga resoneerib – mingi nostalgilisus,” ütleb ta.
 
Lenna uus album “3X” ilmus täna, 3. detsembril. Albumit telliti 311.ee veebipoest ette ka paljudesse välisriikidesse, näiteks Bulgaariasse, Poola, Saksamaale, Luksemburgi, USAsse, Soome, Austraaliasse, Hispaaniasse ja Brasiiliasse. Tänasest on see saadaval nii hästivarustatud kauplustes kui ka kõikides digikanalites.

Lauljanna tegemistel saad silma peal hoida SIIN.