Solarise Apollo - Kerli Kõivu raamatu "Haavatud jumalanna paranemispäevik: 30 päevaga tallamatist supernaiseks" Video: Jörgen Norkroos
Inimesed
2. detsember 2018, 11:21

ÕL VIDEO | Kerli Kõiv: „Aitäh minu eksile, kes tegi mind lõplikult katki, mille tõttu sain ennast lõplikult tervendada!“ (63)

Sel nädalal toimus Solarise Apollos Kerli Kõivu raamatu "Haavatud jumalanna paranemispäevik: 30 päevaga tallamatist supernaiseks" vahva esitlus.

Oma meeleolukalt ja hoogsalt kirjutatud teoses õpetab Kerli, kuidas saada 30 päevaga üle südamevalust ja oma elu ohjad enda kätte võtta. "Kui tunned, et su tiivad on praegu veidi murtud, siis just sulle on see raamat kirjutatud," ütleb Kerli. "Nende kaante vahel on minu valusad kogemused ja konarlik paranemistee, aga ka mulle kõige südamelähedasemad teadmised spirituaalsusest ning selle rakendamisest südamevalu puhul."

Solarise Apollo - Kerli Kõivu raamatu "Haavatud jumalanna paranemispäevik: 30 päevaga tallamatist supernaiseks"; õhtu moderaator Anu Saagim Foto: Tiina Kõrtsini

Iga päev on pühendatud kindlale meeleolu ja enesehinnangut parandavale tegevusele ning soovitused on ülimalt mitmekülgsed, alates toitumis- ja trenninippidest kuni spirituaalsete õpetusteni välja.

„See raamat on kirjutatud minu enda konarliku paranemisteekonna jooksul. Annan sulle iga päev ühe nipi, et midagi enese armastamiseks ära teha,“ kirjutab Kerli. „Loodan, et saad minuga koos nii lahinal nutta kui ka pisarateni naerda, ning et saan sind aidata lähemale sellele, kes sa tegelikult oled – tõeline jumalanna.“

Vaata videot!

Aga need, kes Kerli raamatuesitlusele ei jõudnud saavad muusikuga kohtuda veel ka esmaspäeval, 3. detsembril kell 19 Lounge Butterfly`s, kus enda sõnul uhke ja isekas tšikk on nõus vastama ka teie küsimustele, mis seotud armastuse, suhte purunemise ja sellest ülesaamisega.

"Olen tõepoolest alati olnud uhke ja isekas ning arvanud, et olen kuulikindel. Olingi - kuni mees, keda sügavalt armastasin, mind pärast seitset koosoldud aastat julmalt maha jättis ja siis veel kaks aastat armutult järel lohistas," tunnistab Kerli. "Maa mu jalge all lagunes vähehaaval täielikult, purunesin miljoniks tükiks."

Kuidas Kerli oma viimasedki uhkuse riismed kokku korjas ja taas tervikuks muutus, seda kuuledki esmaspäevasel vestlusõhtul "Head tüdrukud nii ei tee".