Jaagup Tuisu uus muusikavideoFoto: kuvatõmmis videost
Saund
30. november 2018, 20:15

Superstaarisaate finalist Jaagup Tuisk avaldas võimsa muusikavideo, milles lööb kaasa ligi 70 tantsijat

Jaagup Tuisk, selle aasta superstaari saate üks finalistidest, andis välja uue singli “Legendid oma loos” ning ainulaadse muusikavideo, milles lõi kaasa rekordarv tantsijaid.

“Legendid oma loos” on 17-aastase Jaagup Tuisu teine singel ja neljas muusikavideo, olles algusest lõpuni peamiselt tema enda produktsioon. Tuisk kirjutas laulu sõnad, salvestas loo enda kodustuudios ning monteeris kokku ka muusikavideo.

Sellist videot pole laulja teada Eestis varem korda saadetud. "Videos osaleb ligi 70 noort andekat tantsijat ja oma panuse andis kokku peaaegu 100 inimest, kas siis kaamera ees või kaamera taga, et see video sünniks. Kuid see muusikavideo on Eesti muusikamaastikul just eriline selle poolest, et kõik need noored tegid kaasa puhtalt oma kire ja motivatsiooni pealt. Seega tõestan koos noortega, et pole vaja üüratut eelarvet, et korda saata midagi võimast. On ainult vaja kirge ja inimesi, kel samad sihid silme ees," arvab Tuisk.

“Arvan, et seda kirge ja tuld on videos tantsijate silmis ka näha ning see annabki videole oma võimsuse! Video näitab publikule noorte andekust ja teotahet, kandes seejuures laulusõnades väga inspireerivat sõnumit. Selle videoga näitamegi, milleks eesti noored võimelised on, kui kõik on motiveeritud ja valmis pühendume, et luua midagi… ajaloolist," ütleb Tuisk.

Tuisk soovib oma looga öelda, et kõige olulisem on oma tegevusega enda ümber olevaid inimesi inspireerida." Oluline on tunda end kui legend enda loos ning oma saavutuste ja tegude üle uhkust tunda. Paraku on noortel aga praeguses ühiskonnas sotsiaalmeedia mõjutajaid jälgides lihtne iseennast ja oma sihti kaotada. Kõik see saab aga alguse initsiatiivist ja ohjade enda kätte haaramisest, sest iseenesest ei muutu midagi!" sõnab ta.