5miinustFoto: Mart Vares
Saund
30. november 2018, 20:04

5miinust laialiminekukõlakatest: me elame alguste ja lõppude ajastul

Paar päeva tagasi viskas Eesti Ekspress õhku küsimuse, kas Eesti üks populaarsemaid räpipunte 5miinust läheb lahku. Mehed ise teemat kommenteerima ei soostunud.

"Eesti noorte kõige lemmikumad peoräppijad 5miinust on probleemi ees. Noortel hakkab neist kõrini saama. Isegi nende endi kontsertidel küsitakse – aga kus nublu on, millal nublu tuleb? Nüüd on vist aeg paus teha," kirjutas Eesti Ekspress.

Eesti Päevalehele antud intervjuus ütles Estoni Kohver, et praegu mikreid nurka ei visata, kuid tal on raske öelda, kus ta bändi tuleval aastal näeb. "Raske öelda. Aga ma julgeksin arvata, et meeste kõrvalprojektid – nii muusikalised kui ka mittemuusikalised – on elujõulisemad kui kunagi varem." 

Nüüd on mehed koos Sass Hennoga avaldanud loo "Aitäh", kus on sõnad: "Aitäh, et te tulite. Varsti me näeme jälle." Kas see on peen vihje laiali- või pausileminekule? "Me elame alguste ja lõppude ajastul ja me elame üldse väga põneval ajal. Kõik meie ümber on muutumises. Kas me üleüldse teame, mis on lõpp või algus? Või millal algab lõpp? Või millal lõpeb algus?" jääb Estoni Kohver Õhtulehele kommentaari andes filosoofiliseks.