Paljas Porgand ehk Merilin Taimre oma uue raamatu esitluselFoto: Artur Ivlijev
Inimesed
30. november 2018, 15:44

GALERII | Paljas Porgand esitles oma neljandat retseptiraamatut (3)

Üks Eesti populaarsemaid blogijaid Paljas Porgand ehk Merilin Taimre andis välja oma neljanda retseptiraamatu “Mu süda kuulub kolmele – toidule, loomadele ja minule”.

Merilin tegi blogijatele, sotsiaalmeediamõjutajatele ja loovinimstele piduliku eelesilinastuse MySushi restoranis. 

"Tegemist on täistaimse retseptiraamatuga, mis sisaldab väga tervislikke suhkru- ja gluteenivabu retsepte (25 soolast ja 25 magusat). See jääb ühtlasi pikemaks ajaks ka mu viimaseks raamatuks," ütleb Merilin. Ta on raamatusse kokku koondanud oma lemmikud veganretseptid. 

"Ei saa eirata fakti, et taimne eluviis on kogumas üha suuremat kõlapinda ning saanud igapäeva osaks paljudele eestlastele. Selle raamatu eesmärk ongi pakkuda võimalikult lihtsat, samas kompaktset teavet veganluse kohta – olgu lugejaks vegan või mitte. Usun, et taimetoitlus võiks saada osaks kõigile, rakendades seda kas täielikult iga päev või siis ainult üks päev nädalas. Igasugune samm tervislikuma ja loomadesõbralikuma eluviisi suunas on teretulnud! See on üks tõeliselt meeleolukas, isuäratav raamat nii fotograafia, toidu kui tervisliku eluviisi nautlejatele."

Fännid saavad raamatuga tutvuda ja Merilinilt autogrammi küsida järgmistel kuupäevadel:

4.12 kl 16:00 Rahvusraamatukogus 

6.12 kl 17:30 Viru keskuse Rahva Raamatus

8.12 kl 13:00 Pärnu keskuse Apollos

8.12 kl 17:00 Tartu Lõunakeskuse aatriumis