Jackie ChanFoto: Reuters/Scanpix
Inimesed
1. detsember 2018, 10:00

Jackie Chan kulutas suure osa varandusest prostituutidele

Madinafilmide legend Jackie Chan tunnistab värskes mälestusteraamatus, et lennutas noorena raha tuulde. Ühe päevaga sõitis ta sodiks kaks luksautot. Hasartmängudele, prostituutidele ja kallitele kinkidele kulus miljoneid.

64aastane Hongkongi staar süüdistab oma kunagises käitumises ebakindlust ja -küpsust. "Lapsepõlves vaatasid rikkad poisid minu peale ülalt alla," pihib Jackie.  Võistluskunstide meister häbenes ka seda, et ta ei oska lugeda ega kirjutada. Isegi tema piiramatu limiidiga American Expressi krediitkaart on seetõttu allkirjata.

Nooruses esmalt kaskadöörina karjääri teinud Jackie, kelle varandust hinnatakse 350 miljonile dollarile, kirjutab raamatus "Never Grow Up" ("Ära kasva iial suureks"), et laristas suure osa teenistusest lõbunaistele ja hasartmängudele. Kõige rohkem raha kulus prostituudile, keda Jackie tundis üksnes Nr 9 nime all.

"Hakkasin käima ringi, suured sularahakogused kaasas. Kui oled elanud vaesuses, annab sularaha sulle kindlustunde," vahendab Dailymail.com Chani raamatut. Jackie armastas end seltskonnaga ümbritseda ja käristas neile välja suuri söömaaegu. "Umbes kümme aastat tagasi kulutasin teiste inimeste söökidele kaks miljonit dollarit."

Jackie tegi sõpradele kalleid kingitusi: lukskelli, autosid, eritellimustööna valminud nahktagisid, kastide viisi kallist veini. Kuid naisi kohtles ta enda sõnul halvasti. Praegu 36aastase poja Jaycee paiskas Chan kord vihahoos toa teise otsa. Õnneks ei saanud põnn viga.

Veel kirjutab Jackie, kuidas ta murdis oma naisele Joan Linile truudust, kuid oli ise nii paranoiline, et kui Joan rasedaks jäi, kartis Jackie, et too himustab vaid tema raha. Seetõttu leiutas filmitäht alailma mooduseid, kuidas oma raha abikaasa eest peita.

"Ma pole olnud hea isa ega hea abikaasa, kuid täitsin oma kohuse poja ja tema ema ees ... Käitusin nii halvasti oma sügava ebakindluse tõttu."