Inimesed
30. november 2018, 14:17

ÕL VIDEO JA GALERII | Hendrik Sal-Saller Smilersi-nimelisest trammist: juht pakkus, et võiksin ühe ringi teha (25)

"Mul on väga hea tunne istuda Smilersi-nimelise trammi juhikohal. Ma pole isegi tavalise trammi juhikohal istunud," avaldab Hendrik Sal-Saller, kelle bänd sai 30. novembril omanimelise trammi.

"Siin on väga palju nuppe, mis vilguvad ja pauguvad. Trammijuht küll pakkus, et võiksin ühe ringi teha, aga meil on kiire Saaremaale, nii et jääb seekord ära, vaatame mõni teine päev," lisab Hendrik.

Sal-Saller tunnistab, et kui kuulis Smilersi-nimelisest trammist, oli tal kummaline tunne. "Pärast seda, kui see mulle kohale jõudis, on väga lahe tunne, sest meie bänd on tõenäoliselt ühel või teisel moel väikse tähelepanu ära teeninud. Ma saan aru, et see on tunnustus, mis aitab meil rahulikult edasi tegutseda."

Kuigi bändi repertuaari kuuluvad lood "Lendaval vaibal" ja "Lähme sõidame", ei luba Hendrik, et peagi võib trammist lugu kuulda. "Mul ei ole kunagi sellist asja olnud, et kui midagi minu elus juhtub, teen sellest laulu. Võib-olla mõne aja pärast tuleb ka mõni trammilugu, aga praegu on lihtsalt tore ja ülev meeleolu, et ansambli nimi ja pilt on trammile pandud," rõõmustab ta.

"Ma küll ei tea, kui palju artisti nimega tramme veel tuleb ja ma ei oska kedagi soovitada. Mul on tegelikult paar järgmist nime teada, aga see on saladus. Jätan sellele küsimusele otseselt vastamata, sest muidu saaksite kõik juba praegu teada ja siis ei oleks enam nii põnev," lausub Hendrik. "Siin võib kõikide nimesid panna, igaühel on oma lemmikud. Meil ei ole muusikapilt nii lai, küllap saab igaühele oma tramm olema. Meil nüüd on ja nii on hästi," naerab mees.