Kate Ryan mullu "We Love the 90s" festivalilFoto: ERLEND ŠTAUB
Inimesed
30. november 2018, 09:28

Head teed! Retrofestival „We Love the 90s“ kolib Lätti

Tallinna lauluväljakul rahvast hullutanud retrofestival "We Love the 90s" tuleb 2019. aastal taas, kuid festivalikorraldajad on otsustanud sedapuhku kolida hoopis Lätti, Lucavsala saarele.

Festivali uus koht paljastati Facebookis. "We Love the 90s" toimub järgmisel aastal 26.-27. juulil ja teiste hulgas esinevad seal näiteks E-Type, Inner Circle, Haddaway, Captain Jack, Whigfield ja paljud teised artistid. 

Festivali peakorraldaja Sten-Erik Jantsoni ütles Kroonikale, et Lätti otsustati kolida mitme asjaolu kokkulangemisel. "Esiteks on Riia linn üks imeline koht, kus elab pea poole rohkem inimesi kui Tallinnas. Lihtne tulla nii Eestist kui Leedust ja Lucavsala saar ise on tõeliselt maaliline paik ja ideaalne koht festivali korraldamiseks. Eks oma põhjus on kindlasti ka Eesti maksupoliitikal ja ürituste kõrges käibemaksumääras, kuid ei saa üle ega ümber Tallinna lauluväljaku hirmkallist rendihinnast. Oleme oma partneri Orlando Johniga tagasi Riias, kus lähes kümme aastat tagasi kogu 90ndate ürituse kontseptsioon alguse sai ja meil on selle üle ääretult hea meel," sõnas mees Kroonikale.