Prints William, prints Harry ja tema pruut Meghan Markle tänavu aprillis. Foto: AFP/Scanpix
Inimesed
29. november 2018, 16:40

Printsid Harry ja William pöörasid Meghani pärast tülli? (1)

Daily Maili teatel on prints Williami ja tema noorema venna Harry suhted pingelised. Harry heitvat vennale ette, et too tema pruuti Meghan Markle'it kihluse järel soojemalt vastu ei võtnud.

Äsja teatas Briti õukond, et Harry ja lapseootel Meghan kolivad aasta algul uude koju Frogmore House'i, kus kevadel oli peetud nende pulmapidu. Seni on nad elanud Kensingtoni lossi territooriumil kolmetoalises majakeses. Loss on koduks ka prints Williamile koos abikaasa Catherine'i ja kolme lapsega.

Frogmore House on Sussexi hertsogipaari senisest eluasemest märksa avaram - 11 toaga. Arvestades, et beebi on tulekul ning ka Meghani ema Doria pidavat nendega ühe katuse alla kolima, on suuremasse elamisse kolimine mõistetav.

Kuid Briti meedia andmeil on kolimine kindel märk, et Harry ja Meghan tahavad Williamist ja tema perest distantseeruda. Sahistatud on Meghani ja Catherine'i jahedast läbisaamisest - nad olla liiga erinevad ja erinevate huvidega.

Nüüd aga väidab Daily Mail, et nugade peal on hoopis printsid. Harry soovinuks näha, et tema vanem vend võtab Meghanit soojemini vastu. "Neil oli tüli, mis lahenes alles siis, kui Charles vahele astus ning palus Williamil end pingutada." Just siis olevat William ja Kate ehk Cambridge'i hertsogipaar kutsunud Harry ja Meghani möödunud jõuluks oma Norfolki koju.