Brigitte Nielsen Foto: AP/Scanpix
Inimesed
29. november 2018, 16:00

Brigitte Nielsen: 55aastasena on lihtsam beebit kasvatada

Omaaegne "Punase Sonja" täht Brigitte Nielsen sai viis kuud tagasi kauaoodatud tütretirtsu emaks. 55aastane näitlejanna kinnitab, et tuleb beebiga suurepäraselt toime.
 
 
 
View this post on Instagram

I told you that you could fly♡ #love #littlegirl

A post shared by Brigitte Nielsen (@realbrigittenielsen) on

Nielsen ja temast 15 aastat noorem abikaasa Mattia Dessi panid tütrele nimeks Frida. Endiselt supervormis seksisümbolil, kelle eksabikaasade hulka kuulub ka Sylvester Stallone, on neli täiskasvanud poega.

Brigitte ei varja, et paljud inimesed suhtusid tema beebiplaani umbuslikult. "Suhtumine oli stiilis: "Oled sa selleks ikka valmis?" Muidugi on 55aastaselt elu teistsugune kui 25aastaselt. Sain esimese poja, kui olin 20. Mul polnud aimugi, mida ma tegema pean," rääkis Nielsen väljaandele USA Today. "Mind ei usuta, aga praegu on tõesti lihtsam. Vannun Jumala nimel!"

 
 
 
View this post on Instagram

Dream, never stop Believing it ♡ #dreams #babygirl

A post shared by Brigitte Nielsen (@realbrigittenielsen) on

Nielseni sõnul on Frida päikseline tirts, kes magab juba öö läbi. Kuid ka tema enda kui ema hoiak on muutunud. "Ma kavatsen selle väikese tüdruku nimel kõike teha. Olen küps. Elu takistused on ületatud. Olen näinud head ja halba. Kui ma maha kukkusin, ajasin end jälle püsti. Minust on saanud tugevam inimene. Mul on rohkem energiat kui nooremana. Ja ma olen palju tähelepanelikum ja rohkem valmis."