Video: Õhtulehe videotoimetus
ÕL TV | Õhtuleht
30. november 2018, 13:00

NOVEMBER VIDEOS | Erich Kriegeriga kadrisandis, transseksuaal Susannaga kindluse varemestes ja palju muud!

Juba homme algab kaua igatsetud jõulukuu, kuid enne seda jõuab veel tagasi vaadata novembri actionit täis sündmustele, mis Õhtulehe videograafide poolt linti said võetud. 

Kahtlemata kõige lõbusam videolugu sündis siis, kui Õhtulehe särtsakaimad kolleegid kutsusid toimetusse lembelaulik Erich Kriegeri, tegid talle valgest tekikotist kleidi, tõmbasid läkiläki pähe ning läksid üheskoos kadrisanti.

Vapper seltskond laulis ja tantsis nii presidendi, tema naabri kui ka laulja Marju Läniku ukse taga. Kadrisantide tulek tegi Marju Läniku nii rõõmsaks, et ta ka ise meiega koos tantsu lööma hakkas.

Erich Kriegeriga kadrisandis Foto: Teet Malsroos

Kirgi küttis ka Anu Saagimi üllatusintervjuu sünnipäevalaps Marju Länikuga, kes tahtis skandaalset ajakirjanikku oma kabinetist välja ajada. Too aga ei läinud kuhugi ja tagatipuks hakkas sorima veel rahvasaadiku kabinetis peituvates kingavarudes. 

Foto: Martin Ahven

Kahe videograafi koostöös sündis emotsionaalne ja avameelne lugu transseksuaal Susanna Leediga, keda tema seksuaalsuse pärast pidevalt diskrimineeritakse. „Inimesed arvavad, et meiesugused on haiged inimesed. Perverdid. Et transseksuaalsus on midagi sellist, mille inimene on ise endale külge mõelnud,“ muigab ta mõrult. Susanna on kogenud nii palju negatiivsust, mistõttu on ta nüüdseks juba väga paksu naha kasvatanud. „Mina tahan oma elu elada, oma unistusi teoks teha.“

Susanna Leedi Foto: Stanislav Moshkov

Seda ja kõike muud vaata kuud kokkuvõtvast videoklipist!