Katrin LustFoto: Rauno Volmar
Inimesed
28. november 2018, 17:15

Katrin Lustil suri poolvend: lohutasin nuttes lähedasi, kui astus ligi üks proua ja käskis mul minema kaduda! (88)

"Kuuuurija" saatejuht Katrin Lust kirjutas saate Facebooki lehel juhtumist, mis talle väga haiget tegi. Nimelt suri täna naise poolvend, ta oli parajasti Rahvusraamatukogu kohvikus nuttes lähedasi lohutamas, kui tema juurde tuli üks naine ja käskis tal minema minna.

"Täna suri minu poolvend. Olen tööl ja üritan hooaja viimast saadet teha vaheldumisi tööd ja lähedasi rahustades. Istusin just Rahvusraamatukogu kohvikus ja lohutasin parasjagu lähedasi nuttes, kui minu juurde astus proua ja teatas, et minge nutke ja rääkige mujal. “Ma ei taha teie juttu kuulata. Minge ära siit”. Ma mõtlen, mis inimesed suudavad leinajale ligi astuda ja niimoodi öelda?" pärib naine.

"Kas meil tõesti puudub teineteise vastu empaatia ja et niivõrd raskel hetkel veelgi rohkem teisele haiget teha? Palun ärge tehke mitte kellegile nii nagu see proua. Kui näete kedagi nutmas, astuge ligi ja olge inimesed!" kirjutab ta. 

Lusti sõnul läks ta naisterahva kommentaari peale kardina taha nutma. "Rahvas ei taha ju näha. Rikun ta päeva veel!" muretseb ta. Lust on väga tänulik oma saate režissöörile Alar Nilovile, kes talle raskel momendil appi tõttas. "Mul on väga toetav meeskond ja olen selle eest tänulik. Proua põgenes kohvikust. Ei kujuta ette mis inimene suudab niimoodi käituda aga soovin talle sellegipoolest parimat," tõdeb Lust.