NubluFoto: Erki Pärnaku
Inimesed
28. november 2018, 16:14

Peaminister Ratas Nublu nime paljastamisest: siin on tegemist vandenõuteooriaga (7)

Peaminister Jüri Ratas arutas teisipäeval Vikerraadio saates "Stuudios on peaminister" lisaks poliitilistele teemadele ka muusikajuttu, vahendab Menu.

Saatejuht Mirko Ojakivi küsis Rataselt, kuidas ta suhtub Eesti hetkel kõige popima räppari Nublu isiku paljastamisse ning kas ajakirjandus tegi seda tehes õigesti. "Siin on tegemist vandenõuteooriaga, aga tuleb tunnistada, et tegemist on väga populaarse artistiga," lausus Ratas.

"Tean, et ta väga meeldib noortele, aga läbi noorte jõudnud ka emadeni ja isadeni, sealhulgas ka minuni." Ratas tunnistas, et kuulab rõõmuga populaarse räppari laule, kuid tema lemmikuks on ikkagi üle 40 aasta tegutsenud folkbänd Kukerpillid.

Portaal Elu24 avalikustas kõnealuse artisti identiteedi 12. novembril, kirjutades tema eluloost ja haridusteest detailselt ja põhjalikult. Põhjus, miks Eesti Meedia astus üle artisti soovist jääda anonüümseks jäi ebaselgeks. Mitmed meelelahutus- ja ajakirjandusvaldkonnas tegutsevad inimesed avaldasid arvamust, et tegemist oli artisti soove mitteaustava käitumisega.

"Küsimus on selles, kas sa austad artisti soovi vaikselt ilma meediatsirkusesse sukeldumata asju ei ajada või mitte. Eesti Meedia ja Elu24 ei austanud,” kommenteeris Siim Nestor avaldatud lugu tol korral Sky.ee-le.

Täispikka saadet saad järelkuulata siin: