Marianne LeiburFoto: Erakogu
Inimesed
28. november 2018, 14:01

Noorel talendil on ilmunud esimene muusikavideo

VIDEO | Kalju Terasmaa lapselapsest Marianne Leiburist on tõusmas tõeline muusikatäht! (2)

Sel aastal festivalil Jazzkaar nooreks talendiks nomineeritud lauljatar Marianne Leibur esitleb enda esimest muusikavideot, mis on valminud laulule "Eile, täna, homme".

Marianne on noor tõusev džässitäht, kes hetkel tudeerib laulmist Eesti Muusika- ja Teatriakadeemia jazzosakonnas. Muusikute peres üles kasvanud neiu vanaisa on laulja, löökpillimängija ja hinnatud muusikapedagoog Kalju Terasmaa, kes lapselapse tegemistele kirglikult kaasa elab. "Olen Marianne tegemisi ikka huviga jälginud ja rõõmustan koos temaga, et ta omakirjutatud muusika ja E.Niidu tekstiga laul nüüd videona  teoks sai. Selles videos võluvad loomulik laulmine ja tekstitunnetus ning keelpillide ilus toon. Nii laulu kui pildi helgus  teevad südame soojaks küll," on Terasmaa öelnud.

Laulu teksti autor on armastatud luuletaja Ellen Niit, kes tänavu oleks saanud 90-aastaseks. Ka muusikavideo idee tekkis otseselt E.Niidu sisuka luuletuse "Eile, täna,homme" ajendil.

Marianne Leibur Foto: Erakogu

Video ja stsenaariumi autorid on Reino Kuber, Henrik Leibur, Susann Kõomägi ja Marianne Leibur. Loo on Marianne arranžeerinud  bändile ja keelpillidele. Helisalvestusel mängivad Joel-Rasmus Remmel, Kalle Pilli, Henrik Leibur, Ramuel Tafenau ning keelpillidel Arvo Leibur, Linda-Anette Verte, Ann Mäekivi, Andreas Lend ja Robert Nõmmann.

Vaata muusikavideot siin: