Väike Pede (paremal)Foto: Kuvatõmmis/youtube.com/EstSCMob
Saund
28. november 2018, 12:28

Õhtulehe eksklusiivusutlus Soundcloudi räppari Väikse Pedega: käi v***u, loll luud (30)

Nublu kõrval on noorte südamed võitnud veel teinegi Soundcloudi sensatsioon Väike Pede, kelle kontserdid meelitavad kohale sadu fänne ning kes sarnaselt Nublule meediaga suhtlemist väldib.

14aastane räppar sai sotsiaalmeedias kuulsaks looga "Toa koristamise lauluke" ning vaid loetud päevad tagasi avaldas ta koos Lil Antsuga video loole "Silmatilgad".

Ainus intervjuu, mille Väike Pede on andnud, asub suvel aset leidnud ürituse Lil Pidu Facebooki seinal. Intervjuus väidab noorsand, et hip-hop imeb ning tema muusikastiil on trap. Samuti sõnab ta, et ei käi koolis. "V2ik Pd ei k2i koolis, Vwike PD drop outis et saax full time klotse liigutada." ("Väike Pede ei käi koolis, Väike Pede kukkus koolist välja, et saaks täisajaga raha teenida." - T.J.)

Mõned nädalad enne Lil Peo toimumist soovis Õhtuleht saada Väikse Pedega intervjuud, mille jaoks pöördus ürituse korraldaja Siim Nestori poole. Mees vastas, et noormees ei soovi intervjuusid anda.

Neli kuud hiljem pöördus Õhtuleht intervjuusooviga isiklikult Väikse Pede poole. "Käi v***u, loll luud," sõnab ta. Õhtuleht jätkab üritamist, et staarilt mõnele küsimusele veel vastus saada.