Shane MacGowan ja Victoria Mary Clarke.Foto: VIDA PRESS
Inimesed
28. november 2018, 12:00

The Poguesi legend abiellus 32aastase armuloo järel

Legendaarse Iiri ansambli The Pogues möllumees Shane MacGowan abiellus viimaks naisega, kellega ta on koos olnud 32 aastat.

Shane (60) libistas Victoria Mary Clarke'ile (52) kihlasõrmuse sõrme 11 aastat tagasi, kuid pulmadeni jõudsid nad alles sel esmaspäeval. Paari aasta tagusest kukkumisest saadik ratastoolis MacGowan, kes 2015. aastal lasi viimaks oma hambutu suu korda teha, ja pikas oranžis kleidis ajakirjanik pandi paari Kopenhaageni raekojas. 

Victoria oli 16aastane, kui ta Shane'iga tutvus. Noormehe koletu ülbus olevat teda pahviks löönud, vahendab Daily Mail. 

Tagasihoidlikul registreerimisel mängis kitarri Shane'i vana semu Johnny Depp, kes oli tänavu musitseerinud ka MacGowani juubelipeol. Victoria paljastas Irish Independentile, et nii tema kui ka Shane on introverdid ning neil oli kindel plaan salaja abielluda. "Aga ma mõistsin pulmade kohta midagi, mida ma varem polnud taibanud. Inimesed tõesti tahavad näidata, et nad armastavad inimesi, kellest nad hoolivad." Seetõttu otsustas pruutpaar siiski lähedased pulma kutsuda.

Paraku ei pääsenud peole Shane'i isa Maurice ja õde Siobhan. Vanahärra kosub haigusest ning tütar hoolitseb tema eest. Shane'i armastatud ema hukkus eelmise aasta algul autoõnnetuses. 

Daily Maili andmeil võidakse Shane'ist ja talle narko- ja alkoküllastel aastatel truuks jäänud Victoriast vändata mängufilm. Pole võimatu, et MacGowani rollis saab näha Deppi.