Uku SuvisteFoto: Tiit Tamme
Inimesed
28. november 2018, 09:28

Uku Suvistel on suured šansid võita Vene telešõu „The Voice“ (16)

Uku Suviste paistab Vene talendišõus "The Voice" ("Hääl") võidu poole pürgivat - poptäht Ani Loraki eestkostel võistlev eesti laulja jõudis 23. novembril järgmisse vooru, esitades Aleksandra Kruglovaga dueti "Love Runs Out". 

Vene väljaandes Teleprogramma nimetab ajakirjanik Jegor Arefjev Suvistet Ani Loraki talenditiimi favoriidiks. Eelvoorus Ed Sheerani palaga "Perfect" nii Ani Loraki kui ka kaaskohtunik Sergei Šnurovi südame võitnud Uku on Arefjevi sõnul sünnipärane talent, mistõttu ema pani ta muusikakooli. "Pärast suundus Uku õppima New Yorki."

Tähelepanu pälvib Suviste mitmekülgsus: ta on multiinstrumentalist, kes mängib harilikku ja basskitarri, trummi ja klaverit. Arefjev lisab, et Suviste on ka väikest viisi näitleja, kes on kaasa löönud nii Eesti telesarjades kui ka muusikalides. "Kuid ta on ka helilooja - tema laulu esitati kunagi isegi Eurovisionil."

Arefjevi sõnul on Ukul olemas kõik eeldused, et tulla "The Voice'i" võitjaks - ennekõike nunnu välimus. "Hääletama hakkavad ju ennekõike naised!"