Latin Carnival Klubis TeaterFoto: Renee Lutterus
Inimesed
27. november 2018, 18:42

PEOGALERII | Uskumatu! Isegi Eestis on võimalik maha pidada lõunamaiselt kuum karneval

Nädalavahetusel toimus Klubis Teater uhke pidu nimega Latin Carnival, mis tõestas, et ka meie kodumaal on võimalik maha pidada üks lõunamaiselt kuum ja särisev karneval. Ja kuumusest seekord tõesti puudu ei jäänud! Lavalaudadel ilulesid ehtsad Brasiilia kaunitarid ning live muusikaga vürtsitasid õhtut Dale Dale'na tuntud kuumad mehed.

Dale Dale'st tuntud artistid astusid sel kuumal ööl üles Made in Brazil koosseisus, et külalisteni tuua parimaid Ladina-Ameerika hitte.

Järjekord püsis Klubi Teater ukse taga tunde, mis tõestas, et ka põhjamaa elanikud vajavad kontidesse kuumust ja puusadesse särtsu ja kõigest sellest oli ka Tallinnas toimunud Latin Carnival pilgeni tulvil. Tantsuplats oli rahvast täis kuni varaste hommikutundideni.

Vaatamata pikale järjekorrale sai puusi nõksutada ka juba klubi ukse taga, sest hea pidu ei tunne piire. Sees muutusid tantsud aga veelgi veetlevamaks ja kirglikumaks, sest Made in Brazil esituses kõlanud hitid ei jätnud kedagi külmaks. Kohal olid sambatantsijad otse Brasiiliast.

Vaata galeriid ja veendu ise!

Juba sel reedel, 30. novembril on Klubis Teater oodata järjekordset lõbusat ööd, sest uksed avataske järjekordsele Bachelor(ette) peoõhtule!