Kärt ja Andres AnveltFoto: Teet Malsroos
Tele
27. november 2018, 11:00

„Radari“ peatoimetaja Kärt Anvelt selgitab, kas tema abikaasal on sobilik saatele intervjuu anda

Õhtulehe lugeja küsib, kas Andres Anveltil sobib anda intervjuu tänaõhtuses "Radaris", mille peatoimetaja on tema abikaasa Kärt Anvelt.

"Sobib väga hästi, sest intervjuu teeb Robert Kõrvits ning Andres Anvelt on tänaseks poliitikast lahkunud," selgitab Kärt Anvelt.

Nädala eest toimunud pressikonverentsil ütles Andres Anvelt, et hilisemaid intervjuusid ta enam ei anna. "Ma ei kavatse hakata jooksma mööda telestuudioid ja kurtma, kui õudne Eesti poliitikas on. Eesti poliitikas on põnev ja huvitav. Kui poliitikast lahkud, on arusaamatu, miks on vaja erilist meedia tähelepanu."

Andres Anvelt sai 2016. aasta 23. novembril siseministriks. Tema tööaeg lõppes eile, 26. novembril. "Ei ole siin midagi pistmist selle n-ö valitsuskriisiga, mida peetakse nagu tormiblogi. Tegemist on puhtalt isiklike motiividega," teatas Anvelt. "Novembrikuu on meeste tervise kuu ning olen ka ise teinud tervisekontrolli. Olen aru saanud, et selleks, et õnnelikult ja edukalt elada veel pikki aastaid, peab keskkonda vahetama."