Heather Locklear vahistati tänavu veebruaris, süüdistatuna koduvägivallas ja kallaletungis võimuesindajatele. Foto: AP/Scanpix
Inimesed
27. november 2018, 10:20

„Melrose Place'i“ tähe psühhiaatrilist sundravi pikendati

TMZ.comi teatel jääb “Melrose Place’ist” tuntud Heather Locklear psühhiaatrilisele ravile, kuhu ta oma arsti soovitusel hiljuti viidi.

Näitlejanna toimetati oma kodust spetsialistide hoole alla, sest ihuarsti hinnangul paistis ta endale ohtlik olevat. Algselt pidi näitlejanna haiglas viibima kolm päeva, kuid seda pikendati kahele nädalale.

 
 
 
View this post on Instagram

Especially thankful for you

A post shared by Heather Locklear (@heatherlocklear) on

“Arstidel on vaja tema ja olukorra hindamiseks rohkem aega,” teab ajakirja People allikas. Informaatori sõnul pöörduvad Lockleari advokaat ja arst selle aja jooksul kohtu poole, et määrata staarile eestkostja.

Omaaegne seksisümbol, kel on abielust rokkar Richie Samboraga täisealine tütar Ava (21), on tänavu juba teist korda sunniviisiliselt ravile viidud. Juunis ähvardas purupurjus Heather väidetavalt end maha lasta, kahtlustades, et peigmees oli talle truudust murdnud. Veebruaris vahistati ta, süüdistatuna oma elukaaslase kallal vägivallatsemises ja võimuesindajate ründamises.