"Nädalalõpp Kanal 2ga" saatejuhid Kristjan Jõekalda ning Teet Margna.Foto: Teet Malsroos
Tele
26. november 2018, 17:18

PUDER JA KAPSAD: Eesti Meedia telejaamade juhi Rait Killandi sõnul ei kao Teet Margna saated Kanal 2 eetrist (20)

Kanal 2 on meedias välja öelnud, et Teet Margna produktsioonifirma tehtavad saated "Kuldvillak" ning "Nädalalõpp Kanal 2ga" kaovad eetrist ning vähemasti tuleval kevadhooajal neid eetris ei ole. Eesti Meedia telejaamade juhi Rait Killandi sõnul ei kao aga saated aga mitte kuhugi. 

"See arvamus, et midagi kaob kuskilt ei ole nagu päris korrektne, ükski asi ei kao kunagi lõplikult ära, neid võidakse pausile panna. Iga kanal teeb seda sama asja," ütleb Killandi. Mehe sõnul tuleb aga Kanal 2 programmis kindlasti muudatusi.

Killandi sõnul otsitakse saadetele "Kuldvillakule" ja "Nädalalõpp Kanal 2ga" sobivaid aegu ja kohti. "See on dünaamiline protsess, mis kogu aeg muutub, me planeerime oma programmi. Millal need saated tegelikult eetris on, seda otsustatakse. Midagi kindlat ei ole," sõnab ta. Hiljem kinnitas Killandi aga, et võimalust, et saated kevadhooajal eetris on, ei ole. 

Kanal 2 programmijuht ning produktsioonijuht on eelnevates kommentaarides kinnitanud, et "Kuldvillak" ja "Nädalalõpp Kanal 2ga" jäävad vähemasti tuleval kevadhooajal Kanal 2 eetrist eemale esiteks eelarve kärbete tõttu ning seetõttu, et ruumi soovitakse teha uutele saadetele.

Killandi ütles, et ta ei saa aru, miks tehakse Margna saadete ümber niivõrd suurt furoori. "Kogu aeg otsivad kõik kanalid võimalusi, kuidas põnevamaks oma programmi teha väiksema kuluga. See on täiesti normaalne. Iga kevad ja sügis tehakse seda ühtemoodi, kõik kanalid!" ütleb ta. 

Uurides Killandilt, kas ta on Margnaga antud teemal ka ise vestlenud ning mida telemees kanali otsustest arvab, vastab ta: "Ütlen nagu Teet isegi: ei kommenteeri."