Kate Beckinsale Foto: AP/Scanpix
Inimesed
26. november 2018, 13:00

Kate Beckinsale ülistab eesnaharakkudest näomaski

Briti näitlejanna Kate Beckinsale'i (45) nooruslik välimus on ammu imestust tekitanud. Nüüd selgub, milleks "Pearl Harbori" ja "Underworldi" täht ilu nimel valmis on.

Beckinsale demonstreerib sotsiaalmeedias umbes 500 eurot maksva näohoolduse tulemusi. Iluravis kasutati erilist kasvuseerumit, mida valmistatakse kloonitud eesnaharakkudest. Rakud on pärit Lõuna-Korea poissbeebidelt.

"Pärast pikka lennureisi meeldib mulle tõesti pikali heita ja lasta end katta kloonitud ja vedeldatud eesnahkadega - ausalt, kellele ei meeldiks?" kirjutas Kate ning tänas vapustava maski eest Manhattani kuulsat kosmeetikut Georgia Louise'i. "Iseäranis meeldis mulle, et sa kinnitasid: kuna see on minu jaoks esimene kord, paned sa peenist vähem."

FemaleFirsti andmeil fännib nn peenisemaski ka Sandra Bullock (54). Kolleeg Cate Blanchett rääkis, et Bullock vedas tedagi Georgia Louise'i juurde. "Ma ei tea, mis ollus see on või tuleb see lihtsalt selle olluse mõningasest spermalõhnast - selles on mingi ensüüm, aga Sandy kutsub seda peenisemaskiks."