Hüvasti, nädalalõpu meelelahutuskamraad! Auhinnatud teleduo Teet Margna ning Kristjan Jõekalda varsti enam saates "Nädalalõpp Kanal 2ga" eetrisse ei jõua.Foto: Kanal 2
Tele
26. november 2018, 12:11

Teinegi Teet Margna saade kaob eetrist! Ka „Nädalalõpp Kanal 2ga“ pannakse pausile (40)

Kui nädala lõpus selgus uudis, et armastatud telemäng “Kuldvillak” kevadel Kanal 2 ekraanile ei jõua, siis nüüd selgus, et ka teinegi Teet Margna saade, “Nädalalõpp Kanal 2ga”, võetakse Kanal 2 eetrist maha. 

Väidetavalt on Kanal 2 toonud saadete eetrist mahavõtmise põhjusena välja eelarve kärped, kirjutab Diktor. Kanal 2 telekanalite peaprodutsent Kaspar Kaljase sõnul ei kao "Nädalalõpp Kanal 2ga" lõplikult eetrist, vaid pannakse ajutisele pausile. Nii “Kuldvillakut” kui ka “Nädalalõppu Kanal 2ga” toodab Teet Margna produktsioonifirma, mis tähendab Margna firmale suurt sissetulekute kadu.

Refereeritud täisteksti loe portaalist Diktor.

"Kuldvillaku" eetrist kadumist põhjendas Kanal 2 reedel Kroonikale antud kommentaaris vajadusega teha ruumi uutele saadetele ning rahustati, et saade ei kao eetrist lõplikult. 

Eks ole näha, kui pikaks paus venib ning kas saated üldse kunagi enam Kanal 2 eetrisse tagasi jõuavad, või on tegu lihtsalt televaatajate rahustamisega ning saadetest loobumise ümber ei soovita teha suurt furoori. Kuna saateid toodab Margna produktsioonifirma, võib eeldada, et mehel on õigus soovi korral saadetega ümber kolida mõnda teise telekanalisse. 

Kanal 2 otsus saateid eetrist eemale jätta ei saa tulla vähesest vaatajahuvist. Näiteks, novembri esimesel nädalal, vaatas “Kuldvillakut” 106 000 inimest ning populaarsuselt oli see teletopis 18. kohal. “Nädalalõppu Kanal 2ga” vaadati samal nädalal 128 000 inimese poolt ning teletabelis oli saade üheksandal kohal, selgub Kantar Emori uuringust.

Õhtuleht võttis ühendust ka Teet Margnaga, kes ei soovinud sel teemal kommentaare jagada.