Hugh Hefner ja Playboy jänkud 1986. aastal. Foto: AP/Scanpix
Inimesed
26. november 2018, 12:19

Hugh Hefner uputas kastitäie isiklikke seksivideoid merre

Playboy ajakirja asutaja Hugh Hefner kandis hoolt, et tema riivatuimad saladused koos temaga hauda läheksid.

Mullu 91 aasta vanuses surnud omaaegne elumees lasi The Suni allika andmeil  kastitäie isiklikke seksivideoid Vaiksesse ookeani uputada. Erootikamogul olevat ennekõike kartnud, et avalikkuse ette jõuavad kuulsad naised, kellega ta 1950. aastatest 1990. aastate keskpaigani maganud oli. 

Briti kõmulehe andmeil korjas Hefner kokku kõik oma seksifilmid, aktifotod ja isegi superstaaridelt saadud intiimsed sõnumid ning lasi tentsikutel need betoonvooderduses kastiga merre visata. Mõned lindistused olid pärit 1970. aastatel peetud orgiatest. Veidrat merematust olevat juhtinud Playboy häärberi kauane turvajuht, Hefneri usaldusisik Joe Piastro, kes suri 2011. aastal. 

Hefner hakanud oma seksisaladuste turvalisuse pärast muretsema 1990. aastatel, kui avalikkuse ette jõudsid Pamela Andersoni seksivideod rokkarite Brett Michaelsi ja Tommy Leega. "Hugh läks nii murelikuks ja paranoiliseks, et otsustas lasta [oma seksimaterjalidel] kaduda." Hefner pelgas, et kompromiteeriv materjal võidaks pärast tema surma varastada. "Seetõttu lasi ta Joe'l kõik see ookeani visata."