Dan ja Laura DotsonFoto: Dan And Laura Dotson / Facebook
Müstika
25. november 2018, 18:25

„Lahingud ladude pärast“ staar müüs 500 dollariga lao, millest leiti 7,5 miljonit dollarit (8)

"Lahingud ladude pärast" staar Dan Dotson sai teada, et tema müüdud laos oli seif, mis sisaldas 7,5 miljonit dollarit sularaha. Uus omanik maksis lao eest kõigest 500 dollarit.

Ameerikas pannakse oksjonile miniladude sisu, kui omanik on selle hüljanud. Just selliste ladude müügiga tegeleb Dotson, vahendas New York Post.

"Tundmatu naine tuli oksjonil minu juurde ja ütles mulle, et üks mees, kes ostis minult lao 500 dollariga, leidis sealt seifi," rääkis Dotson. Naise sõnul kutsus uus omanik lukksepa, kes murdis seifi lahti ja leidis sealt 7,5 miljonit dollarit sularaha.

Uue omanikuga võttis aga peagi ühendust advokaat, kes esindas sularahahunniku algset omanikku. Advokaat pakkus mehele alguses 600 000 dollarit, kuid lõpuks leppisid osapooled kokku, et uus omanik saab 1,2 miljonit dollarit ning raha tegelik omanik ülejäänu.

Dotsoni kaasstaar Rene Nezhoda märkis, et rahal oli tõenäoliselt seos maffia või narkokartelliga. "Sellel on arvatavasti põhjus, miks selline hunnik raha pangas ei asu," nentis Nezhoda.