Kate ja MeghanFoto: AP/Scanpix
Inimesed
25. november 2018, 11:03

Spekulatsioon: Meghani ja Kate'i vahel puhkenud riid sunnib Sussexeid kolima (13)

Kas jahenenud suhted Kate'i ja Meghani vahel on põhjuseks, miks Sussexid ehk Meghan ja Harry Kensingtoni paleest ära kolivad? Daily Mail spekuleerib, et pinged naiste vahel on ka alati lähedaste vendade Williami ja Harry suhteid halvasti mõjutanud.

Väljaanne kirjutab, et William ja Harry on alati olnud väga lähedased, eriti seetõttu kuna nad kaotasid noores eas oma ema. Nüüd, abielumeestena, pole nende suhted aga enam sugugi nii pilvitud ning selles võib oma osa olla nende naistel, kes kuulu järgi tülli olla pööranud. 

Reedel ilmnes, et Sussexi hertsog ja hertsoginna ehk Harry ja Meghan kolivad Kensigtoni paleest ära. Nende uueks elupaigaks saab Frogmore Cottage, mille kuninganna Elizabeth II neile kinkis. 

Anonüümne allikas pajatas Daily Mailile, et Kate ja Meghan on väga erinevad inimesed ning kolimise põhjuseks olevat just nende vahelised lahkhelid. 

Samas on kolimiseks ka muid põhjuseid. Näiteks on Frogmore'is märksa rohkem magamistube võrreldes Harry ja Meghani seniste eluruumidega. Nii saaks paarikese juurde kolida ka Meghani ema Doria, kes on Ameerikast Londonisse elama tulnud. Lisaks mahutaks ruumikam elamine ära ka lapsehoidja ja muu teenindava personali.