Lembit ÖpikFoto: Marianne Loorents
Tele
25. november 2018, 11:33

VIDEO | Lembit Öpik: ma ei näinud Briti tabloidlehe tõttu kaheksa kuud oma naist ja last (18)

Lembit Öpik rääkis saates "Hommik Anuga" skandaalist, mis eelmisel aastal tema ümber lahvatas.

Väidetavalt oli Öpik kogemata saatnud oma abikaasale foto, kuidas ta teise naise rindu suudleb. Mees aga sõnab, et see oli laim. "See ajaleht, kes sellest kirjutas, oli The Sun ja ma võitsin selle vaidluse. See oli vale, aga nad kirjutasid sellest ikka," selgitab mees.

"Minu abikaasa kolis selle tõttu tagasi Bulgaariasse ja ma ei olnud kaheksa kuud oma lapsega, sest ajalehes oli selline lugu. Nüüd on mu naine küll tagasi, kuid pidin kaheksa kuud olukorda lahendama," räägib Öpik. Ta lisab, et oli ajalehe peale väga pahane, sest pidi terve selle aja üksinda Londonis elama ja oma hea maine taastama.

Hiljuti jäi Lembit ilma ka Westminsteri parlamendihoone passist. "Räägitakse, et ma olen esimene inimene, kes on kunagi sellises olukorras olnud. Ma ei saa täpselt aru, miks nad seda tegid, aga mul on parlamendis mingi vaenlane. Ma saan oma passi märtsis tagasi."

"Mulle öeldi, et läksin 70aastase mehe ja tema pojaga parlamendihoonesse, sest tal oli sünnipäev. Põhjus, miks mult pass ära võeti, oli see, et ma seisin selle mehega baaris," sõnab Öpik, et ei mõista, miks talt pass ära võeti.