Lewis Hamilton ja Nicole Scherzinger.Foto: AFP/Scanpix
Kõmu
24. november 2018, 18:12

"Kolmekate fänn" Lewis Hamilton saadab planeedi kõige kuumemad naised pikalt! Miks küll? (9)

Maailma parim vormelisõitja Lewis Hamilton on 33aastasena endiselt üksik mees. The Sun tuhnis briti isiklikus elus ja selgus, et Hamilton ei hooligi muust kui rooli keeramisest.

Arvatavasti teenib superstaar karjääri lõpuks enam kui 200 miljonit naela ja tema elu on selles plaanis kindlustatud. Ometi jätkab ta eraelu ohverdamist, et veelgi rohkem edu saavutada ja varandust kokku kraapida.

"Ta tapab karjääri nimeloma isiklikku elu," ütles vormelisõitjale lähedane isik ajalehele. "Tal on lapsest peale olnud vaid üks ambitsioon ja ta ohverdab hea meelega kõik muu selle nimel. Mitte keegi ei saa tema karjääri rikkuda."

Lewis Hamilton ja Nicole Scherzinger. Foto: AFP/Scanpix

Ometi tiirleb Hamiltoni ümber palju naisi, kelle ta omakorda alati kõrvale lükkab. 2015. aastal lõppes tema kõige pikem suhe imekauni lauljatari Nicole Scherzingeriga. Hiljem on Hamilton pidanud lühemaid romansse näiteks Nicki Minaj'ga, Winnie Harlowiga, Rita Oraga ja Sophia Richie'ga.

Vahetult pärast Scherzingeri nautis Hamiltoni seltskonda ka modell Veronica Valle, kuid suhe lõppes kummaliselt. Nimelt väidab naine, et Hamiltoni huvitasid nn kolmekad. "Mul hakkas väga piinlik, kuid tegelikult arvan, et ta tegi nalja. Nii palju, kui mina tean, siis tegelikult pole ta kolmekates osalenud."